Libnet.ro
UNICEF

09:17

Gabriela Firea: nca doua milioane de euro pentru Catedrala nu e mult. La consolidari dam 10 milioane

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: nca doua milioane de euro pentru Catedrala nu e mult. La consolidari dam 10 milioane

Primarul General Gabriela Firea a declarat, joi, la sedinta Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca acordarea a inca doua milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului este importanta, mai ales in anul Centenar, relateaza Mediafax. CGMB voteaza, joi, acordarea acestei sume pentru Catedrala. continuă pe Hotnews

Program de 1,3 milioane euro pentru combaterea dublului standard

Programul a fost propus de europarlamentarii bulgari Emil Radev si Andrey Novakov Comisia Europeana a aprobat un program in valoare de 1,3 milioane de euro impotriva standardelor duble la alimente in Uniunea Europeana, propus de europarlamentarii bulgari Emil Radev si Andrey Novakov, transmit Focus si Novinite, citate de Agerpres.

Gabriela Firea: Au fost obtinute certificatele de urbanism pentru realizarea Spitalului Metropolitan

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat joi ca au fost obtinute certificatele de urbanism in vederea realizarii Spitalului Metropolitan. in ceea ce priveste etapele parcurse pana in prezent pentru.

Banca Mondiala acorda Romaniei 50 de milioane de euro pentru infrastructura de urgenta si raspuns la dezastre

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 50 de milioane de euro pentru Proiectul de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, care va imbunatati rezilienta infrastructurii de urgenta si raspuns la dezastre din cladirile de pompieri si urgente, anunta un comunicat transmis de institutie.

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Vom acorda vouchere in valoare de 9.000 de lei pentru masini noi

Gabriela Firea, a discutat joi, proiectul ce prevede acordarea a 5. 000 de eco-vouchere in valoare de cate 9. 000 de lei, pentru achizitionarea unor masini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, ce se.

Gabriela Firea, ntlnire cu sefii SRI, SIE, ISU, ai Politiei si ai Ambulantei, pe tema mitingului romnilor din diaspora, anuntat pe 10 august, n Piata Victoriei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se va intalni astazi cu reprezentantii SRI, SIE, ai Prefecturii, Politiei Capitalei, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Reprezentantii tuturor acestor structuri au fost chemati la o sedinta pentru a stabili posibilitatea organizarii in deplina siguranta a mitingului anuntat in Piata Victoriei pentru luna august de catre romanii din diaspora, reamintesteNews. ro.

Primarul Gabriela Firea ar urma sa se intalneasca luni cu sefii SRI, SIE, ISU, Politiei si Ambulantei, pe care i-a chemat la discutii pe tema mitingului romanilor din diaspora

Primarul general Gabriela Firea ar urma sa se intalneasca luni, la Primaria Capitalei, cu reprezentantii SRI, SIE, ai Prefecturii, ai Politiei Capitalei, ai Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, pe care i-a invitat la o sedinta pentru a stabili posibilitatea organizarii in deplina siguranta a mitingului anuntat pentru luna august de catre romanii din diaspora, in Piata Victoriei.

Gabriela Firea anunta aprobarea mitingul Diasporei din 10 august, dupa ce s-a consultat cu cel putin zece institutii

Primarul general Gabriela Firea anunta, luni, ca a aprobat solicitarea Federatiei Romanilor de Pretutindeni de a organiza o manifestatie de protest in Piata Victoriei in data de 10 august, la care sunt anuntate sa participe 1 milion de persoane, decizia fiind luata dupa intalnirea cu reprezentantii tuturor institutiilor responsabile de ordinea, linistea publica si siguranta cetatenilor, informeaza Primaria Capitalei intr-un comunicat.

Fost preot condamnat la iNCHISOARE pentru evaziune fiscala: Doua milioane de euro sunt duse pe apa Domnului...

Fostul preot Ovidiu Miron Pop a fost condamnat la inchisoare pentru evaziune fiscala. Tribunalul Bihor l-a condamnat pe parintele caterisit de Biserica Ortodoxa Romana la noua ani de inchisoare. Aceeasi.

Tara noastra primeste finantare de 50 milioane euro de la Banca Mondiala

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale a aprobat, ieri, o finantare de 50 milioane euro echivalentul a 60,48 milioane dolari), care va fi acordata Romaniei in cadrul Proiectului de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, potrivit unui comunicat transmis redactiei. Acest imprumut va contribui la imbunatatirea rezilientei infrastructurii de urgenta si raspuns la dezastre si va spori capacitatile institutionale pentru planificarea investitiilor vizand reducerea riscurilor la dezastre si adaptarea la schimbarile climatice, sustin reprezentantii Bancii Mondiale.

Fiscul spaniol si pretul libertatii lui Cristiano Ronaldo: 2 ani de nchisoare cu suspendare si 19 milioane euro amenda

Fiscul spaniol si-a dat acordul in privinta pactului incheiat de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo cu procuratura, pentru ca fostul atacant al clubului Real Madrid sa plateasca o amenda de aproximativ 19 milioane euro si sa fie condamnat la doi ani de inchisoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )