Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD pe care l-a autorizat: Orice fel de abuz trebuie sanctionat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca va participa la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE, precizand ca nimic nu poate fi mai antidemocratic decat nerespectarea votului romanilor. Firea subliniaza ca traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala si ca orice fel de abuz trebuie sanctionat.

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei. Nu se specifica numarul de participanti

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a autorizat mitingul PSD din Piata Victoriei, ce va avea loc pe 9 iunie, intre orele 20. Municipalitatea a autorizat si Marsul LGBT si Marsul Normalitatii care vor avea loc in aceeasi zi. Daca la ultimele doua evenimente, Primaria a precizat numarul de persoane, in privinta evenimentului PSD, aceasta informatie lipseste, desi trebuie precizata la autorizare.

Gabriela Firea anunta trei constructii majore in Capitala. Vor purta numele a trei mari sportivi romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri seara, construirea a trei sali de sport multifunctionale de mari dimensiuni in Bucuresti care vor purta numele fostilor sportivi romani Nadia.

FOTO Peste 3.000 de suceveni au plecat spre Bucuresti pentru a participa la mitingul PSD: Un miting impotriva abuzurilor care se intampla in Romania

In aceasta dimineata, zeci de autocare pline cu peste 3. 000 de oameni au plecat din Suceava la Bucuresti pentru ca acestia sa ia parte la mitingul organizat de PSD.

2.000 de persoane din Targoviste vor participa la mitingul PSD

Din Targoviste, vor pleca la mitingul de la Bucuresti in jur de 2. 000 de persoane, urmand ca din restul judetului Dambovita sa se stranga alte cateva sute, sustin liderii locali ai PSD.

Primarul Gabriela Firea anunta construirea a 3 sali de sport multifunctionale de mari dimensiuni n Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri seara, construirea a trei sali de sport multifunctionale de mari dimensiuni in Bucuresti care vor purta numele fostilor sportivi romani Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac, potrivit Agerpres. Firea nu a mentionat unde vor fi amplasate cele trei sali din Bucuresti si nici daca printre acestea se afla si sala polivalenta pe care autoritatile locale incearca sa o construiasca de peste 4 ani.

Primarul Capitalei anunta ca 400.000 de persoane vor participa la mitingul PSD-ALDE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca aproximativ 400. 000 de persoane vor participa, sambata seara, la mitingul PSD - ALDE.

Firea: Voi fi prezenta la mitingul PSD-ALDE. Spun NU anarhiei! Spun DA democratiei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa, sambata seara, la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD - ALDE, precizand ca nimic nu poate fi mai antidemocratic decat nerespectarea.

12.000 de persoane din Dambovita ar urma sa participe la mitingul PSD din Bucuresti

Din Targoviste, vor pleca la mitingul de la Bucuresti in jur de 2. 000 de persoane, urmand ca din restul judetului Dambovita sa se stranga alti 10. 000 de sustinatori, sustin liderii locali ai PSD.

3.000 de suceveni vor participa la mitingul PSD. Liderul organizatiei municipale Suceava nu se va deplasa la Bucuresti

Presedintele PSD al organizatiei municipale Suceava, Dan Ioan Cusnir, nu va lua parte la mitingul PSD organizat sambata la Bucuresti. in schimb, 3. 000 de suceveni se vor deplasa in capitala, fiecare participant suportand din banii proprii cheltuielile de hrana, apa si de deplasare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2936 seconds )