Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primarul Capitalei anunta ca 400.000 de persoane vor participa la mitingul PSD-ALDE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul Capitalei anunta ca 400.000 de persoane vor participa la mitingul PSD-ALDE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca aproximativ 400. 000 de persoane vor participa, sambata seara, la mitingul PSD - ALDE. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul Capitalei anunta ca 400.000 de persoane

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca aproximativ 400. 000 de persoane vor participa, sambata seara, la mitingul PSD - ALDE.

2.000 de persoane din Targoviste vor participa la mitingul PSD

Din Targoviste, vor pleca la mitingul de la Bucuresti in jur de 2. 000 de persoane, urmand ca din restul judetului Dambovita sa se stranga alte cateva sute, sustin liderii locali ai PSD.

Miting PSD. Tariceanu anunta ca 22.000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. Noi am facut un calcul al participarii.

Gabriela Firea anunta ca va participa la mitingul PSD: Orice fel de abuz, in special cel de putere, trebuie sanctionat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va participa la mitingul PSD care va avea loc in Piata Victoriei, ea sustinand ca trebuie sanctionat orice fel de abuz, in special cel de putere. Firea mai sustine ca inca din prima zi de la castigarea alegerilor de catre PSD, atat Guvernul, cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii.

12.000 de persoane din Dambovita ar urma sa participe la mitingul PSD din Bucuresti

Din Targoviste, vor pleca la mitingul de la Bucuresti in jur de 2. 000 de persoane, urmand ca din restul judetului Dambovita sa se stranga alti 10. 000 de sustinatori, sustin liderii locali ai PSD.

Dosarul REVOLUTIEI: Mii de persoane vor fi chemate la audieri

Aproximativ 6. 000 de persoane din toata tara vor fi chemate la audieri in dosarul Revolutiei. Este vorba despre toate persoanele afectate de evenimentele din decembrie 1989 si apartinatorii lor. in data de.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )