Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea anunta ca scolile din Capitala se vor inchide luni si marti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea anunta ca scolile din Capitala se vor inchide luni si marti

Scolile din Capitala vor fi inchise luni si marti, a anuntat, duminica, primarul Gabriela Firea. Ea a precizat ca aceasta perioada ar putea sa fie extinsa. Decizia a fost luata in contextul in care va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol emisa de meterorologi. continuă pe Ziarul Bursa

Scolile din Capitala vor fi inchise luni si marti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, duminica, la sedinta comandamentului de iarna, ca, avand in vedere avertizarea cod portocaliu de ger sub care se va afla Bucurestiul, scolile vor fi.

Gabriela Firea: Luni si marti nu vor fi cursuri in scolile din Bucuresti

Luni si marti nu vor avea loc cursuri in scolile din Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat duminica primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Agerpres .

Gabriela Firea: In luna martie se vor finaliza lucrarile la Spitalul Gomoiu. In cladirea veche se va amenaja un centru de excelenta in oncologie pediatrica, iar alaturi spatii de cazare pentru parinti

In luna martie se vor finaliza lucrarile la Spitalul Gomoiu, corul nou, iar cladirea veche se va amenaja un centru de excelenta in oncologie pediatrica, a declarat joi primarul general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea. In vecinatatea cladirii se vor amenaja spatii de cazare pentru parintii copiilor aflati la tratament, mai promite edilul sef.

PMB: 68 de strazi din Capitala vor fi modernizate

In sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti de joi s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea sistemului rutier si executia retelelor edilitare acolo unde este cazul).

Gabriela Firea inchide scolile din Bucuresti luni si marti din cauza viscolului

Scolile din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, a anuntat, duminica, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea a precizat ca aceasta perioada ar putea sa fie extinsa. Decizia a fost luata in contextul in care va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol emisa de meterorologi.

Gabriela Firea inchide scolile din Bucuresti din cauza viscolului

Gabriela Firea a luat decizia inspirata de inchide scolile din Bucuresti, pentru ca iadul alb e pe cale sa se dezlantuie cel putin luni si marti. Zilele fara scoala au fost intotdeauna prilej de bucurie, chiar daca nu s-au sincronizat intotdeauna cu zapezile. Am prins si eu de cateva ori prin scoala si prin liceu [].

Gabriela Firea: Luni si marti vor fi inchise scolile ca urmare a conditiilor meteo (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat in cadrul comandamentului de iarna ca a decis impreuna cu Inspectoratul Scolar ca luni si marti scolile din Bucuresti sa fie inchise deoarece vor fi.

Masurile luate de primarul general Gabriela Firea in urma comandamentului de iarna de duminica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat, duminica, in cadrul comandament de iarna ca in urma avertizarii de ger, viscol si ninsoare, scolile, gradinitele si liceele din Bucuresti vor fi.

Scolile din Bucuresti vor fi inchise luni si marti

Gabriela Firea a anuntat ca scolile din Bucuresti sunt inchise luni si marti, din cauza atentionaril.

Gabriela Firea, decizie de ULTIM MOMENT in contextul valului de GER care va pune stapanire pe Capitala

Decizie de ultim moment a Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod portocaliu de ger. Edilul a decis convocarea Comandamentului de iarna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )