Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gabriela Firea anunta termenul de finalizare al unei parcari supraterane cu 500 de locuri

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea anunta termenul de finalizare al unei parcari supraterane cu 500 de locuri

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat duminica stadiul constructiei parcarii supraterane ParkRide Cora Pantelimon. Edilul spune ca aceasta va fi gata in aceasta toamna, dupa sapte ani de blocaje. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Anumiti hotelieri au pus la dispozitia PMB spatii pentru carantina si pentru cazarea temporara a personalului medical

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a discutat, in cadrul unei videoconferinte, cu reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului asociativ din turism despre posibilitatea de sustinere a acestei industrii, avand in vedere ca este una dintre cele mai afectate de pandemie.

Replica lui Nicusor Dan la programul de testare a bucurestenilor anuntat de Gabriela Firea: Sunt doua testari diferite, ambele inutile. Au o marja mare de eroare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut oficial de PNL si de USR in alegerile pentru Primaria Capitalei, a criticat duminica seara in emisiunea Dosar de politician, programul anuntat de Gabriela Firea.

Primarul general Gabriela Firea, despre proiectele de testare pentru coronavirus din Capitala, in direct pe B1 TV. Ce presupune fiecare si care sunt primele rezultate (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, proiectele de testare pentru coronavirus dedicate cetatenilor din Capitala. Edilul a explicat ca ambele au inceput si a vorbit.

PSD, ALDE si Pro Romania ar putea forma o alianta pentru locale si parlamentare. Gabriela Firea: Pandemia a oprit aceste discutii Ce spune primarul general al Capitalei despre data alegerilor (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, recunoaste ca au existat discutii intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru a forma fie o alianta politica, fie una electorala, fie ambele, atat pentru alegerile.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ParkRide Cora Pantelimon va fi gata in aceasta toamna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca ParkRide Cora Pantelimon va fi gata in aceasta toamna, dupa ce, in acest moment, lucrarile complicate au fost terminate. Proiectul a inceput in urma cu sapte ani.

Poluare pe Lacul Baneasa. Gabriela Firea face apel la interventia Garzii de Mediu

Lacul Baneasa a fost poluat, sambata, cu o substanta petroliera posibil pacura a anuntat primarul general al Capitalei Gabriela Firea, care a facut apel la Garda de Mediu sa identifice sursa substantei deversate in apa.

Poluare masiva pe Lacul Baneasa. Gabriela Firea cere o ancheta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a semnalat, sambata dimineata, ca Lacul Baneasa a fost poluat. Pentru a rezolva problema, edilul a luat o prima masura.

Se redeschid teatrele! in ce conditii se va face accesul la spectacole. Gabriela Firea: Avem deja cateva solutii

Dupa mai bine de doua luni de zile de stat pe bara, actorii revin pe scena. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a oferit detalii in acest sens, cu cateva zile inainte de startul sezonului.

Gabriela Firea, despre testarea in masa din Capitala: S-au inscris deja 10.500 de bucuresteni. Mai sunt doar 500 de locuri pentru prima etapa de testare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit cu noi detalii legate de testarea in masa pentru coronavirus, valabila pentru cetatenii Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )