Libnet.ro
UNICEF

17:45

Poluare pe Lacul Baneasa. Gabriela Firea face apel la interventia Garzii de Mediu

Adevărul Adevărul,
Poluare pe Lacul Baneasa. Gabriela Firea face apel la interventia Garzii de Mediu

Lacul Baneasa a fost poluat, sambata, cu o substanta petroliera posibil pacura a anuntat primarul general al Capitalei Gabriela Firea, care a facut apel la Garda de Mediu sa identifice sursa substantei deversate in apa. continuă pe Adevărul

Poluare masiva pe Lacul Baneasa. Gabriela Firea cere o ancheta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a semnalat, sambata dimineata, ca Lacul Baneasa a fost poluat. Pentru a rezolva problema, edilul a luat o prima masura.

Se redeschid teatrele! in ce conditii se va face accesul la spectacole. Gabriela Firea: Avem deja cateva solutii

Dupa mai bine de doua luni de zile de stat pe bara, actorii revin pe scena. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a oferit detalii in acest sens, cu cateva zile inainte de startul sezonului.

Gabriela Firea: Anumiti hotelieri au pus la dispozitia PMB spatii pentru carantina si pentru cazarea temporara a personalului medical

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a discutat, in cadrul unei videoconferinte, cu reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului asociativ din turism despre posibilitatea de sustinere a acestei industrii, avand in vedere ca este una dintre cele mai afectate de pandemie.

Gabriela Firea, despre testarea in masa din Capitala: S-au inscris deja 10.500 de bucuresteni. Mai sunt doar 500 de locuri pentru prima etapa de testare

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit cu noi detalii legate de testarea in masa pentru coronavirus, valabila pentru cetatenii Capitalei.

Gabriela Firea propune mai multe spatii in aer liber, unde pot avea loc spectacole

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus, miercuri, 11 spatii in aer liber unde pot avea loc spectacole in conditiile de distantare sociala impuse de pandemie. Propunerile sale vor fi inaintate Consiliului National pentru Situatii de Urgenta, spre analiza.

Un nou episod de poluare masiva in Capitala. Garda de Mediu, de urgenta la Lacul Baneasa, unde o cantitate uriasa de substante poluante a fost devarsata in apa: Nu exista niciun pericol de contaminare (FOTO, VIDEO)

Un nou episod de poluare masiva in Capitala. Garda de Mediu s-a deplasat de urgenta in zona Lacului Baneasa, unde o cantitate uriasa de substante poluante a fost devarsata in apa, si a sustine ca nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )