Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriela Firea: Anuntul PNL a creat usoara nemultumire in randul sustinatorilor lui Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Anuntul PNL a creat usoara nemultumire in randul sustinatorilor lui Nicusor Dan

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat, ca s-a creat o usoara nemultumire in randul celor care l-au sustinut pe Nicusor Dan dupa anuntul presedintelui PNL, Ludovic Orban, de sustinere a lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

Gabriela Firea renunta la Taxa Oxigen! Sunt mama a trei copii, ma gandesc la ceilalti

Primarul Capitalei a facut un nou anunt despre taxa Oxigen. Astfel ca, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca renunta la taxa Oxigen, dupa un sondaj realizat pe Facebook, unde a intrebat daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, iar 90 la suta au raspuns ca nu doresc aceasta taxa. Renunt la .

GABRIELA FIREA, DUPA SONDAJ ONLINE : Renunt la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca renunta la vinieta antipoluare, asa-numita taxa Oxigen, in fata unui val urias de respingere a unei masuri luate in toata Europa, acuzand si declaratiile politicianiste.

Gabriela Firea renunta la taxa Oxigen. Decizia trebuie validata de Consiliul General

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat marti ca renunta la vinieta Oxigen si la interdictiile de acces in centru dupa ce la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, a primit circa 60. 000 de comentarii, peste 90% impotriva introducerii taxei, si circa 2,5 milioane de vizualizari. Pentru ca decizia sa fie implementata, ea trebuie validata de Consiliul General, acolo unde Gabriela Firea are majoritatea. Bucurestenii care au achizitionat deja vinieta isi vor primi banii inapoi.

Administratia Strazilor continua sa incaseze vinieta Oxigen, desi Gabriela Firea a anuntat ca renunta la taxa

Administratia Strazilor continua sa incaseze Vinieta Oxigen de la cetatenii care se prezinta sa o plateasca, desi Primarul General Gabriela Firea a declarat ca renunta la taxa.

Ciolacu: Liberalii incep campania cu un abandon. Gabriela Firea l-a mai invins o data pe Nicusor Dan

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca liberalii se ascund in spatele lui Nicusor Dan, recunoscand astfel ca actualul primar al Bucurestiului, Gabriela Firea, este cel mai bun candidat pentru Primaria Capitalei.

Gabriela Firea: Exista vreun loc neaglomerat in Bucuresti? Spuneti-mi, ca-mi fac casa acolo

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus joi ca tot Bucurestiul este aglomerat, implicit si zona cladirii in care au fost izolati suspectii de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )