Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASTEPTAT SA FIE CEL MAI MARE IPO DIN ISTORIE Ant Group are toate aprobarile pentru listarea duala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTEPTAT SA FIE CEL MAI MARE IPO DIN ISTORIE Ant Group are toate aprobarile pentru listarea duala

Lansarea pe pietele din Hong Kong si Shanghai va avea loc in saptamanile urmatoare * Alibaba subscrie peste o cincime din IPO-ul Ant Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, saptamana aceasta, aprobarea finala de care mai avea nevoie - cea a autoritatii de reglementare a pietei de capital din China - pentru lansarea ofertei sale publice initiale IPO) duale prin care vrea sa atraga 35 de miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din Baragan

Inca 19 cadre medicale, infectate cu COVID-19. Ce sectii s-au inchis la cel mai mare spital din BaraganFocar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul cu noul coronavirus. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere si un medic.

Adrian Zuckerman: Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa

Romania deja este pe pozitia a doua in topul producatorilor de petrol si gaze din Europa n. red. de fapt, Uniunea Europeana), a declarat miercuri Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania la Conferinta Anuala Parteneriatul Strategic Romano-American in domeniul securitatii cibernetice. Potrivit acestuia, anul viitor va incepe extractia gazelor din Marea Neagra, care ulterior va creste la capacitate maxima. Si centrala nucleara de la Cernavoda va ajunge sa lucreze la capacitate maxima. Astfel, Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa, considera ambasadorul.

VIDEO Aspretele, cel mai rar peste din Europa, a reaparut pe raul Valsan

Aspretele, cel mai rar peste din Europa, o fosila vie, a reaparut pe raul Valsan din judetul Arges, a anuntat alpinistul Alex Glavan, care in trecut a facut campanii de salvare a speciei.

Acesta este cel mai infricosator film din toate timpurile

Care este cel mai scary film ever? Aceasta este intrebarea care provoaca cea mai mare dezbatere printre impatimitii genului horror, in special in timpul sezonului de Halloween. Care este cel.

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

Totul despre Huawei Mate 40, probabil cel mai bun telefon din 2020

Huawei Mate 40 ar trebui sa fie dezvaluit oficial in curand, dar a ajuns deja pe site-ul Amazon Germania. Ca urmare, stim la ce sa ne asteptam, incepand cu pretul. Unul dintre cele mai.

Florin Ristrei si Naomi Hedman, cel mai nou cuplu din showbiz! Cum l-a cucerit Pantera de la X-Factor pe cantaretul roman

Florin Ristrei si modelul de culoare Naomi Hedman nu se mai ascund. Cei doi formeaza un cuplu si posteaza fotografii impreuna, incontinuu pe retelele de socializare. Chiar daca sunt la.

Astronautii care au trait cea mai mare parte din pandemie in spatiu au revenit pe Pamant

Un trio de calatori spatiali s-a intors in siguranta pe Pamant astazi, dupa o misiune de sase luni pe Statia Spatiala Internationala ISS). Capsula Soyuz MS-16 care transporta.

inca o sansa pentru Gigi Becali! Oferta uriasa de transfer pentru Florinel Coman, care poate deveni cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Florinel Coman si Dennis Man sunt produsele de export ale FCSB, cu care vrea Gigi Becali sa dea lovitura. Omul de afaceri a primit o noua oferta importanta: 10 milioane de euro in schimbul jucatorului adus de.

VIDEO Cel mai scump televizor din lume, confirmat: de ce costa cat o Tesla

LG a dezvaluit in urma cu aproape doi ani un televizor rulabil, sub forma de prototip. Acum s-a transformat intr-un produs comercial si costa cat un apartament cu doua camere. LG lucreaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )