Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Firea: De asta nu avem autostrazi noi in Romania

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: De asta nu avem autostrazi noi in Romania

Gabriela Firea afirma ca actuala legislatie face imposibila constructia de autostrazi sau realizarea a altor proiecte importante in tara noastra. Am crezuta ca deblocam tara, ca deblocam. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: De asta se teme Liviu Dragnea!

Gabriela Firea afirma ca Liviu Dragnea se teme de o eventuala candidatura a ei la prezidentiale si ca acesta este motivul pentru care nu a dorit sa o sprijine in marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca.

Gabriela Firea, declaratie dupa audierea de la Parchetul General: Primarul General trebuie sa respecte legea si noi nu avem atributii militare

Gabriela Firea va fi audiata la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul violentelor de la protestul din Piata Vicotriei, din 10 august. Stire in curs de actualizare.

Gabriela Firea face noi acuzatii: Fosti ministri mi-au spus ca dupa ce plecam de la sedinte, Liviu Dragnea le spunea sa nu ma ajute

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a precizat ca fosti ministri i-au spus ca in cadrul unor sedinte, dupa plecarea ei, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar.

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a declarat ca discutia sa cu comisarul european Corina Cretu, despre ingrijorarile membrilor Comisiei Europene privind situatia din Romania, a avut.

Gabriela Firea, citata la Parchet n dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. intr-o alta declaratie sustinuta duminica, Gabriela Firea a aparat-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, sustinand ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea.

Deputatul AKM: Nu o sustine nimeni in partid pe Gabriela Firea. Radulescu cere retragerea sprijinului politic si vorbeste de colegii securisti

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat miercuri ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu are sustinerea nimanui in partid, iar in grupul parlamentar colegii sunt nemultumiti de ea. Radulescu a mai spus ca edilul nu a facut nimic pentru Bucuresti, dar ca nu este vina partidului, si ca va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Nu o sustine nimeni in partid pe Gabriela Firea

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat astazi ca grupul parlamentar este nemultumit de Gabriela Firea. Radulescu a mai spus ca edilul nu a facut nimic pentru Bucuresti, dar ca nu este vina partidului, si ca va propune retragerea sprijinului politic pentru Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )