Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Adevărul Adevărul,
Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca o spioneaza, atat la serviciu, cat si acasa. Or fi tot oameni de la Carmen Dan?, se intreaba Firea. Cat despre ordonanta de amnistie si gratiere, despre care se vehiculeaza ca ar fi pregatita la Guvern, Firea spune ca o sustine, dar cu conditia sa fie legala si dezbatuta anterior in conducerea PSD.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

Gabriela Firea pregateste conditii drastice pentru taximetristii din Capitala

Primarul general al Capitalei doreste sa reglementeze cat mai repede activitatea de taximetrie din Bucuresti. Gabriela Firea a pregatit pentru sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care va avea loc joi, un proiect de hotarare privind regulamentul-cadru pentru organizarea si executarea serviciului public de transport in regim de taxi.

Gabriela Firea, n scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, dupa sedinta Consiliului Executiv in care a cerut demisia lui Carmen Dan, ca a primit telefonul de la comisarul european Corina Cretu pentru ca aceasta incerca sa discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a raspuns, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: De asta se teme Liviu Dragnea!

Gabriela Firea afirma ca Liviu Dragnea se teme de o eventuala candidatura a ei la prezidentiale si ca acesta este motivul pentru care nu a dorit sa o sprijine in marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara ca are informatii certe ca Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care ii urmaresc activitatea si urmaresc cladirea Primariei.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Dragnea: O retragere ar fi benefica nu atat pentru partid, cat pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

Gabriela Firea, acuzatie-bomba: Dragnea ma spioneaza! Am informatii certe!

Antena 3 va ofera cea mai spectaculoasa seara televizata a anului, de la ora 21. Primarul General al Capitalei, unul dintre liderii importanti ai PSD, Gabriela Firea, vine la Antena 3. Lupta impotriva lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )