Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gabriela Firea, atac la guvernul PNL: Proba Cinismului. Dovada vie ca nu le pasa de oameni!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, atac la guvernul PNL: Proba Cinismului. Dovada vie ca nu le pasa de oameni!

Gabriela Firea a facut declaratii, dupa ce liberalii au anuntat ca vor ataca la Curtea Constitutionala pachetul de masuri propuse de catre PSD si adoptate in Parlament pentru sprijinirea romanilor afectati de criza coronavirus. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Implicarea face diferenta. Iata masurile initiate de PSD, votate de toate fortele politice, cu exceptia PNL

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii acuza pe cel din PNL ca nu se implica pentru depasirea crizei provocate de coronavirus.

Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritati si medici este esentiala

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a sustinut, astazi, o video-sedinta de lucru cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, primarii de sectoare, Administratia Spitalelor si echipa tehnica implicata in proiectul de limitare a raspandirii coronavirusului.

Gabriela Firea: Am achizitionat echipamente de protectie si dezinfectanti. Vor fi livrate zilnic catre spitale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca au fost achizitionate echipamente de protectie si dezinfectanti in valoare de 2,4 milioane de euro, care vor fi livrate zilnic catre spitalele din Bucuresti. De asemenea, au fost achizitionate si patru aparate Real Time PCR performante pentru tratarea pacientilor cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )