Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuarea apa calda si caldura

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuarea apa calda si caldura

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca vor avea in continuarea apa calda si caldura. Indiferent de sentinta de astazi, bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura. Am luat masuri. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca vor avea in continuarea apa calda si caldura. Indiferent de sentinta de astazi, bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura. Am luat masuri.

ELCEN: Bucurestenii vor avea caldura si apa calda cat timp va exista garantia Primariei de achitare a serviciilor prestate

Deschiderea procedurii de faliment a RADET nu va determina sistarea furnizarii energiei termice de catre ELCEN atata timp cat plata acesteia va fi asigurata de Primaria Municipiului Bucuresti PMB), anunta ELCEN intr-un comunicat de presa.

Curtea de Apel Bucuresti a decis falimentul RADET Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura

Curtea de Apel Bucuresti a decis luni falimentul RADET, respingand recursul facut de Primaria Capitalei. Sentinta este definitiva. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da asigurari ca bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura, iar activitatea Regiei va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica.

RADET a intrat in faliment. Ce se intampla cu caldura si apa calda in Bucuresti

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis luni intrarea in faliment a RADET, decizia fiind definitiva. Ulterior, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a informat, prin intermediul unui comunicat, ce se va intampla cu caldura si apa calda din locuintele bucurestenilor.

Gabriela Firea: Am votat cu gandul la un presedinte care va pune capat unor masuri de austeritate care vor face foarte mult rau

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat inca de la prima ora a diminetii pentru alegerile prezidentiale. Am votat cu gandul la un presedinte care va pune.

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

DigiSport: MAI sau MFA tot MAI este! Reactia lui Cornel Dinu dupa gafa de neiertat semnata de Gabriela Firea

Cornel Dinu a avut o prima reactie dupa ce, in documentul semnat de Gabriela Firea, prin care va fi numit Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti, acesta era numit fost antrenor principal la Steaua Bucuresti.

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am votat cu gandul la copiii acestei tari

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat duminica la prima ora, la o sectie de vot din sectorul 1, ea spunand ca a votat cu gandul la copiii acestei tari, cu gandul la un presedinte care va pune capat masurilor de austeritate.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )