Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am votat cu gandul la copiii acestei tari

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Am votat cu gandul la copiii acestei tari

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat duminica la prima ora, la o sectie de vot din sectorul 1, ea spunand ca a votat cu gandul la copiii acestei tari, cu gandul la un presedinte care va pune capat masurilor de austeritate. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primarul din Ramnicu Valcea cheama oamenii la vot direct in turul 2. Localnicii sunt revoltati si il acuza de dezinformare!

in Ramnicu Valcea, au fost semnalate situatii cu anunturi legate de votarea din 24 noiembrie afisate inaintea primului tur de scrutin pentru alegerile prezindentiale, din 10.

Gabriela Firea: Am votat cu gandul la un presedinte care va pune capat unor masuri de austeritate care vor face foarte mult rau

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat inca de la prima ora a diminetii pentru alegerile prezidentiale. Am votat cu gandul la un presedinte care va pune.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Prima zi de vot in Romania, a treia in diaspora. Primele rezultate exit poll, la ora 21

Alegeri prezidentiale 2019. A inceput ziua votului pentru romanii din tara si a treia zi pentru cei din strainatate, aproape 19 milioane de alegatori fiind asteptati sa-si aleaga favoritul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2019 vor fi cele de tip exit poll, la ora 21. 00, trei case de sondare fiind acreditate pentru acest scrutin: IRES, Curs si Avangarde. 05 Ministrul de Interne Marcel Vela, noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, si primarul general al Capitalei Gabriela Firea, au votat imediat dupa deschiderea sectiilor de vot.

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul Ionel Ciunt: Am votat pentru un presedinte care sa ii uneasca pe romani

Primarul Ionel Ciunt a votat cu putin timp inainte de ora 10, la Sectia nr. 3, de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 1 din Zalau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, secretarul general al PSD: Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca si in care fiecare roman sa simta ca are un viitor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca a votat cu gandul la o tara prospera, demna si respectata oriunde in aceasta lume. Am.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Primarul PSD din orasul vrancean Marasesti, Valerica Chitic, s-a ales cu plangere la Politie pentru ca nu respecta legislatia electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un cunoscut politician a refuzat sa voteze!

Un cunoscut politician din Romania a refuzat sa voteze! Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a declarat, duminica, in fata sectiei de votare, ca refuzat sa-si.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )