Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: Nu candidez la nicio functie in partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Nu candidez la nicio functie in partid

ACTUALIZARE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, astazi, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ca l-a atacat nedemn, cu minciuni pe colegul de partid Paul Stanescu, ea afirmand ca ii este groaza ca Oprisan face strategia politica a partidului. ---- * ACTUALIZARE Gabriela Firea: Toate orasele si municipiile sunt intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar ---- Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la sediul PSD ca nu va candida la nicio functie la nivelul conducerii partidului la congresul care va avea loc la sfarsitul lunii. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea: Nu candidez la congres

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat luni la sediul PSD ca nu va candida la nicio functie la nivelul conducerii partidului la congresul care va avea loc la sfarsitul lunii. intrebata daca.

Gabriela Firea, detalii picante din interiorul partidului: L-a atacat pe grupul presedintilor pe WhatsApp

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, luni, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ca l-a atacat nedemn, cu minciuni pe colegul de partid Paul Stanescu, ea afirmand ca ii este groaza ca Oprisan fa.

Gabriela Firea, inainte de CExN al PSD: Nu trebuie sa alergam acum dupa scaune

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a firmat ca este important pentru partid sa vina cu un mesaj clar si ferm pentru toti romanii. in ceea ce privesete organizarea unui nou Congres pentru noua.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Gabriela Firea si cu primarii de sectoare la Palatul Victoria: Discutiile, in contextul falimentului nedeclarat al Capitalei

Premierul Viorica Dancila a convocat marti, la sediul Guvernului, o intalnire de lucru cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si cu primarii de sectoare, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Ex.

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern. Miza este introducerea in legalitate a companiilor infiintate de Gabriela Firea, sporirea puterii baronilor locali si acordarea pensiilor speciale

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern prin Ordonanta de Urgenta. Documentul contine mai multe prevederi controversate, printre care introducerea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobarea proiectelor care vizeaza administrarea patrimoniului cu majoritate absoluta jumatate plus 1 din numarul consilierilor in functie), fata de doua treimi cat era pana acum, mutarea raspunderii pentru actele administrative ilegale de la primari catre functionarii publici. Una dintre marile mize ale acestui proiect este intrarea in legalitate a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea, deoarece aceasta nu are votul USR si PNL, deci nu poate obtine votul a doua treimi din consilierii generali.

Gabriela Firea il citeaza pe Petre Tutea, pe Facebook: Prostii au o scula care le tine loc de inteligenta - siretenia (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, transmite un mesaj cu subinteles pe Facebook. Edilul a share-uit, luni, pe contul de socializare un citat cu talc al filosofului Petre.

Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,noua reactie dupa scandalul cu Traian Basescu, de duminica seara. Vor sa plec din mediul politic. Sa ma duc in presa ca nu au lco de mine. Domnul Basescu spunea numai.

Gabriela Firea, anunt ingrijorator despre Bucuresti: Suntem in faliment nedeclarat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca institutia pe care o conduce se afla in faliment nedeclarat, alaturi de primariile de sector, fiindu-i necesar urgent un miliard de lei.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

GABRIELA FIREA: PSD are o conducere statutara

Partidul Social Democrat are o conducere statutara, care nu este contestata de nimeni, iar social-democratii trebuie sa stranga randurile in fata motiunii de cenzura, nu sa alerge dupa scaune, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, vicepresedinte al formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )