Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,noua reactie dupa scandalul cu Traian Basescu, de duminica seara. Vor sa plec din mediul politic. Sa ma duc in presa ca nu au lco de mine. Domnul Basescu spunea numai. continuă pe Antena3

Ponta, reactie dura dupa esecul Romanei la ONU: Faliment istoric

Victor Ponta a reactionat dur dupa ce Romania nu a fost aleasa membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. FALIMENT ISTORIC pentru politica externa si pentru prestigiul Romaniei in lume!, a transmis liderul politic pe Facebook.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

Romania, o deziluzie: E un scor mincinos! Total mincinos. Reactie dura dupa egalul cu Norvegia de la Oslo

Tricolorii n-au jucat mai nimic, nici cu Suedia, nici cu Norvegia, insa au consolarea ca, macar la Oslo, au salvat un punct. in toamna insa, la Bucuresti soseste Spania.

GABRIELA FIREA: PSD are o conducere statutara

Partidul Social Democrat are o conducere statutara, care nu este contestata de nimeni, iar social-democratii trebuie sa stranga randurile in fata motiunii de cenzura, nu sa alerge dupa scaune, a declarat, astazi, presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, vicepresedinte al formatiunii.

Gabriela Firea, inainte de CExN al PSD: Nu trebuie sa alergam acum dupa scaune

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a firmat ca este important pentru partid sa vina cu un mesaj clar si ferm pentru toti romanii. in ceea ce privesete organizarea unui nou Congres pentru noua.

Culisele sedintei PSD. De ce a demisionat Paul Stanescu si cum s-a deteriorat relatia cu Viorica Dancila / Premierul ar fi fost informat de persoane din afara partidului ca Paul Stanescu o va sustine pe Gabriela Firea (surse)

Social-democratii au decis surprinzator vineri, in sedinta Comitetului Executiv, sa convoace congresul pentru alegerea unei noi conduceri la sfarsitul lunii iunie, in aproximativ trei saptamani. Miza organizarii congresului este de fapt candidatura Vioricai Dancila la sefia PSD din postura de presedinte interimar, au declarat pentru HotNews. ro surse din conducerea PSD. De altfel propunerea de a face congres rapid pentru sefia partidului a apartinut lui Dancila si a fost respinsa chiar de oamenii care i-au stat alaturi dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Mai exact, decizia nu a fost sustinuta de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea - oamenii care au ajutat-o pe Dancila sa-i debarce pe liderii fideli lui Liviu Dragnea.

Gabriela Firea, anunt ingrijorator: Suntem in FALIMENT nedeclarat! Sunt mai preocupata de BUGET decat de organizarea unui Congres in PSD

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Primaria Capitalei si primariile de sector se afla in faliment nedeclarat, dupa ce bugetele acestora au fost taiate considerabil, la inceputul primaverii. in.

Gabriela Firea, anunt ingrijorator: Suntem in FALIMENT nedeclarat! Sunt mai preocupata de BUGET decat de organizarea unui Congres in PSD (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, vineri, ca Primaria Capitalei si primariile de sector se afla in faliment nedeclarat, dupa ce bugetele acestora au fost taiate considerabil, la inceputul primaverii. in.

GABRIELA FIREA: Nu candidez la nicio functie in partid

ACTUALIZARE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, astazi, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ca l-a atacat nedemn, cu minciuni pe colegul de partid Paul Stanescu, ea afirmand ca ii este groaza ca Oprisan face strategia politica a partidului. ---- * ACTUALIZARE Gabriela Firea: Toate orasele si municipiile sunt intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar ---- Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la sediul PSD ca nu va candida la nicio functie la nivelul conducerii partidului la congresul care va avea loc la sfarsitul lunii.

Gabriela Firea: Sotul meu nu m-a consultat in privinta candidaturii la alegerilor prezidentiale. E un om liber, il sustin

Sotul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale. intrebata daca exista posibilitatea sa fie contracandidati la alegeri, Gabriela Firea a spus ar fi frumos,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )