Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gabriela Firea si Carmen Dan au lansat in scoli campania impotriva jocului Balena Albastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea si Carmen Dan au lansat in scoli campania impotriva jocului Balena Albastra

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, au lansat, marti, campania de informare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia s-au intalnit cu elevii Scolii nr. 164 din Bucuresti pentru a le vorbi despre pericolul la care se expun daca joaca Balena Albastra sau alte jocuri de pe internet. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan si Gabriela Firea lanseaza in scolile din Capitala campania impotriva jocului Balena Albastra

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan si primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza, marti, la pranz, campania de constientizare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia se intalnesc cu elevi din Bucuresti pentru a le vorbi despre pericolul la care se expun daca joaca Balena Albastra, anunta reprezentantii municipalitatii.

Carmen Dan si Gabriela Firea vor avea intalniri cu elevii bucuresteni pe tema jocului Balena Albastra

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va avea, marti, alaturi de primarul Capitalei, Gabriela Firea, intalniri cu elevii din mai multe scoli bucurestene pentru a le spune cat de periculos este jocul 'Balena Albastra'.

FOTO: Carmen Dan si Gabriela Firea le explica elevilor bucuresteni despre pericolele jocului Balena Albastra. Primarul Capitalei: Internetul e bun pentru a ne informa, dar nu si pentru jocuri care pot duce la moarte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza, marti, campania de constientizare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia vor discuta cu elevii bucuresteni despre pericolele la care se expun daca joaca Balena Albastra.

Carmen Dan si Gabriela Firea discuta, marti, cu elevii bucuresteni despre periocolele jocului Balena Albastra

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza, marti, campania de constientizare Stop joc! E viata ta!, in cadrul careia vor discuta cu elevii bucuresteni despre pericolele la care se expun daca joaca Balena Albastra.

Carmen Dan, ingrijorata de jocul Balena Albastra: Nu putem spune ca nu a patruns in tara

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica, ca nu se poate spune ca jocul Balena Albastra nu a patruns in tara, din moment ce se poate accesa online. In acest context, ea a anuntat ca, impreuna cu primarita Gabriela Firea, va merge in scolile bucurestene, unde le va explica elevilor cat de periculos este jocul.

Gabriela Firea vrea sa redea bucurestenilor parcurile dintre blocuri: Voi constitui un grup de lucru pentru recuperarea locurilor de joaca retrocedate in ultimii 16 ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca va infiinta un grup de lucru care sa identifice solutiile legale prin care se vor putea recupera parcurile, spatiile verzi sau terenurile pe care au fost amenajate locuri de joaca si care au fost retrocedate in ultimii 16 ani, potrivit unui comunicat de presa.

Primaria Capitalei a facut inventarul spatiilor verzi retrocedate: 36 de hectare in parcuri si 23,5 hectare - locuri de joaca. Gabriela Firea:Recuperarea lor va incepe in acest an

In perioada 2001-2013, au fost retrocedate in Bucuresti 36 de hectare in parcuri, iar in ultimii 16 ani au fost restituite23 hectare de spatii verzi/ locuri de joaca, se arata intr-un comunicatemis de Primaria Capitalei. Aceste terenuri au fost retrocedate fie prin dispozitie de primar, fie in baza unor hotarari judecatoresti. Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca va constitui un grup de lucrucare sa identifice solutiile legale pentru a putea recupera parcurile,spatiile verzi sau terenurile pe care sunt amenajate locuri de joaca sicare au fost retrocedate, iar recuperarea va incepe in acest an.

Primaria Capitalei a facut inventarul spatiilor verzi retrocedate: 36 de hectare in parcuri si 23,5 hectare - locuri de joaca. Gabriela Firea: Recuperarea lor va incepe in acest an

In perioada 2001-2013, au fost retrocedate in Bucuresti 36 de hectare in parcuri, iar in ultimii 16 ani au fost restituite 23 hectare de spatii verzi/ locuri de joaca, se arata intr-un comunicat emis de Primaria Capitalei. Aceste terenuri au fost retrocedate fie prin dispozitie de primar, fie in baza unor hotarari judecatoresti. Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca va constitui un grup de lucru care sa identifice solutiile legale pentru a putea recupera parcurile, spatiile verzi sau terenurile pe care sunt amenajate locuri de joaca si care au fost retrocedate, iar recuperarea va incepe in acest an.

Anuntul primarului Gabriela Firea legat de jocul 'Balena albastra'! Ce masuri va lua

 Capitala este in alerta in legatura cu jocul 'Balena albastra'. Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a primit mai multe sesizari legate de acest joc si ca va lua in cel.

Gabriela Firea denunta acte de vandalism in Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, intr-o emisiune TV, ca Primaria a inceput o actiune de refacere a spatiului verde din Bucuresti. Edilul a adaugat insa ca unii cetateni au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )