Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriela Firea ii cere demisia lui Dragnea: O retragere ar fi benefica nu atat pentru partid, cat pentru tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gabriela Firea ii cere demisia lui Dragnea: O retragere ar fi benefica nu atat pentru partid, cat pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea, cu demisia pe masa din toate functiile: Am spus atunci ca eu nu pot sa mai fiu primar, daca Dragnea taie bugetul Primariei!

Gabriela Firea spune ca a fost la un pas sa-si dea demisia de la Primaria Generala si din toate functiile din partid. Totul s-a intamplat in momentul in care Liviu Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul.

Gabriela Firea, n scandal cu liderul PSD: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, dupa sedinta Consiliului Executiv in care a cerut demisia lui Carmen Dan, ca a primit telefonul de la comisarul european Corina Cretu pentru ca aceasta incerca sa discute cu cineva din partid, dar Liviu Dragnea nu i-a raspuns, relateaza Mediafax.

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: De asta se teme Liviu Dragnea!

Gabriela Firea afirma ca Liviu Dragnea se teme de o eventuala candidatura a ei la prezidentiale si ca acesta este motivul pentru care nu a dorit sa o sprijine in marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca.

Gabriela Firea: Am informatii certe ca Liviu Dragnea ma spioneaza

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seara ca are informatii certe ca Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care ii urmaresc activitatea si urmaresc cladirea Primariei.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea. De unde a pornit totul

Primarul general, Gabriela Firea, spune ca, desi l-a asigurat ca nu este asa, Liviu Dragnea are impresia ca edilul are propria agenda politica. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul.

inca un deputat PSD ii cere demisia lui Dragnea

Deputatul social-democrat Razvan Rotaru considera ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa faca un pas in spate si se declara nemultumit ca in calitate de parlamentar nu a fost niciodata consultat cu privire la deciziile politice.

Codrin Stefanescu a gasit solutia pentru stingerea conflictului dintre Dragnea si Gabriela Firea

Gabriela Firea a cerut, marti, demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea. afirmand ca o retragere a liderului social-democratilor ar fi benefica pentru partid si pentru tara, in cazul in care liderul PSD nu.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )