Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Gabriela Firea, dupa ce Nicusor Dan s-a fotografiat cu specialistii ELCEN: Priviti cum s-au dat in vileag!

Gabriela Firea, primarul general in functie al Capitalei, a transmis un mesaj critic pe Facebook dupa ce Nicusor Dan, noul edil ales, a anuntat ca s-a intalnit cu reprezentantii ELCEN pe tema furnizarii apei calde in Bucuresti.

Surse. Primele EXIT POll-uri. Cate procente are Firea in fata lui Nicusor Dan la jumatatea zilei. Cum arata lupta la sectoare

Gabriela Firea e cu trei procente in fata lui Nicusor Dan la ora 14. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Informatiile se bazeaza pe primele rezultate furnizate de casele de sondare. Liderii PNL estimeaza ca Nicusor Dan va recupera diferenta pana la inchiderea urnelor, in conditiile in care electoratul de dreapta voteaza preponderent seara. De altfel, numarul tinerilor prezenti la urne incepe sa creasca.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Gabriela Firea: Cu placere, domnule Nicusor Dan!

Gabriela Firea critica, pe o retea sociala, mesajul noului primar general ales, Nicusor Dan, cu privire la reabilitarea retelei de termoficare.

Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Pana pe 27 septembrie, in biroul Primariei Generale a Capitalei a stat Gabriela Firea. De saptamana viitoare scaunul de primar va fi ocupat de Nicusor Dan. Exista comparatii intre cei doi, comparatii ce vom incerca sa vi le aducem la cunostinta. Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei Gabriela Firea a ocupat scaunul .

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )