Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Playtech Playtech,
Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Pana pe 27 septembrie, in biroul Primariei Generale a Capitalei a stat Gabriela Firea. De saptamana viitoare scaunul de primar va fi ocupat de Nicusor Dan. Exista comparatii intre cei doi, comparatii ce vom incerca sa vi le aducem la cunostinta. Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei Gabriela Firea a ocupat scaunul . continuă pe Playtech

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Violeta Alexandru, dupa victoria lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: in campania pentru alegerile locale 2020 de la nivelul intregii tari, batalia de la Bucuresti a fost crunta

Ministrul Muncii si presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a reactionat pe Facebook, dupa rezultatele obtinute de Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Violeta Alexandru a vorbit in mesajul de pe.

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Pare-se ca noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, nu se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit Guvernul PNL cand s-a instalat la conducere si anume o mostenire ce consta in datorii, lasata de PSD. Din contra, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS se bucura de excedent bugetar. Care sunt principalele cheltuieli .

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Gabriela Firea continua asaltul la Nicusor Dan. Fostul edil al Capitalei este nemultumit de lipsa apei calde

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan chiar si dupa alegerile locale. Aceasta il critica pe Nicusor Dan precizand ca a jurat ca, daca pune piciorul in primarie, apa calda va fi livrata peste tot imediat.

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

Ludovic Orban: Nicusor Dan era deja profilat pe aceastapozitiede Primar General. Lumea care avea incredere inel. Mi s-a parut sica are si vointade a castiga (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit marti seara, in platoul B1 TV despre sustinerea pe care i-a oferit-o in campania electorala candidatului la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Premierul a declarat ca era aproape.

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )