Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

B1 B1,
Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de. continuă pe B1

Christian Ciocan, despre evenimentele din 10 august: Jandarmeria nu trebuie nici aparata, nu trebuie nici injurata

Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania Al. Cuza asteapta ca Parchetul Militar sa efectueze cercetari si sa informeze in timp real opinia publica despre evenimentul din 10 august,.

Carmen Dan va pune la dispozitia Comisiei de Aparare raportul clasificat privind violentele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va fi prezenta marti, de ora 14,30, la lucrarile Comisiei de Aparare din Senat, pentru a oferi clarificari despre protestul din 10 august.

Senatul incepe audierile pe tema violentelor de la protestul din 10 august

Comisia de aparare din Camera Senatului va incepe astazi audierile pe marginea modului abuziv in care au intervenit jandarmi pe perioada protestului din 10 august. Subiectul protestului.

Raportul violentelor din 10 august va fi incredintat Comisiei de Aparare

ACTUALIZARE 11:40 Carmen Dan a fost intrebata, astazi, la sosirea la Ministerul de Interne, despre acuzatiile pe care i le-a adus primarul general Gabriela Firea, in legatura cu violentele din 10 august si a spus ca va lamuri in Comisia de Aparare din Senat tot ce este de clarificat in legatura cu interventia din Piata Victoriei. ----- Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti.

Noi audieri in dosarul violentelor din 10 august

Declaratiile recente ale primarului Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la implicarea ministrului de interne Carmen Dan in coordonarea interventiei violente, din 10 august, a Jandarmeriei asupra manifestantilor pasnici din Piata Victoriei, nu au ramas fara ecou.

Gabriela Firea, citata la Parchet n dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. intr-o alta declaratie sustinuta duminica, Gabriela Firea a aparat-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, sustinand ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea.

Gabriela Firea, audiata n dosarul protestului din 10 august. ntotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Gabriela Firea s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiata in dosarul protestelor din 10 august, primarul precizand, la intrarea in sediul parchetului, ca intotdeauna vorbeste pe baza de argumente si ca are dovezi pentru a-si demonstra afirmatiile.

Prefectul Capitalei, audiat la Parchet n dosarul protestului din 10 august. Urmeaza Gabriela Firea

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi din nou audiata de catre procurorii militari, in dosarul deschis dupa violentele de la protestul din 10 august. La Parchetul General, incepand cu ora 11:00, este asteptata si Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea, citata la Parchet in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Gabriela Firea va fi audiata, marti, in calitate de primar general al Capitalei, de catre procurorii militari de la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

Ministrul de Interne si coordonatorul actiunii jandarmilor de la protestul din 10 august vor fi audiati in Comisia pentru drepturile omului a Camerei

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a decis miercuri, in unanimitate, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si coordonatorul actiunii Jandarmeriei de la protestul din 10 august, Catalin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )