Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, despre modernizarea spitalului de boli reumatismale din Capitala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre modernizarea spitalului de boli reumatismale din Capitala

Unul dintre cele mai vechi corpuri ale spitalului de boli reumatismale Ion Stoia din Capitala a fost modernizat. Investitia s-a ridicat la aproape un milion si jumatate de euro, iar acum pacientii se pot bucura. continuă pe Antena3

Un corp nou al Spitalului de Boli Reumatismale din Bucuresti a fost inaugurat miercuri Firea: Nu am abandonat proiectul Spitalului Metropolitan

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile de consolidare si modernizare la corpul de cladire C2 al Spitalului de Boli Reumatismale Ion Stoia, acesta fiind inaugurat miercuri de primarul Gabriela Firea. Lucrarile si dotarea spitalului au costat 1,5 milioane de euro. Edilul a mai declarat ca nu a abandonat ideea de a face un spital metropolitan, iar acum se realizeaza studiul de fezabilitate al proiectului.

Gabriela Firea despre vinieta pentru Bucuresti: Voi veni cu un proiect imbunatatit dupa 1 octombrie, unde vor exista si exceptii pentru cei care nu pot sa inmatriculeze aici

Primarul Gabriela Firea a declarat ca va imbunatati proiectul care vizeaza introducerea vinietei pentru autoturismele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti-Ilfov, interdictia masinilor sub Euro 3 de a intra in centrul Capitalei si taxa de acces pentru cele Euro 3, dupa finalizarea perioadei de dezbatere publica. Mai exact, Gabriela Firea a declarat ca va tine cont de parerile cetatenilor, si de exemplu, cetatenii care stau cu chirie si nu isi pot face buletin de Bucuresti sau au achizitionat masina in leasing de la o firma din alt judet, ar putea fi exceptii de la plata vinietei.

Gabriela Firea, despre masurile impotriva poluarii: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru a analiza masurile pe care intentioneaza sa le ia Primaria Capitalei pentru combaterea.

Anunt major despre construirea Spitalului Metropolitan. Gabriela Firea: Nu am abandonat proiectul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat miercuri ca proiectul privind realizarea Spitalului Metropolitan nu a fost abandonat, precizand ca acesta va fi construit in zona Pipera. Vreau sa va.

Vor plati sau nu soferii din alte localitati vinieta in Bucuresti? Gabriela Firea vine cu lamuriri

Gabriela Firea face precizari in privinta controversatului subiect al vinietei pe care trebuie sa o plateasca soferii din alte localitati, daca vin in Capitala. Aceasta a sustinut, in prima instanta, ca va urma sa imbunatateasca proiectul. Cum va face asta si ce lucruri care au intervenit au facut-o sa se razgandeasca in unele privinte? Gabriela .

GABRIELA FIREA: O eventuala decizie a PSD de abandonare a guvernarii ar fi fost una fortata

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca o eventuala decizie a conducerii partidului de abandonare a guvernarii ar fi fost una fortata, avand vedere ca la guvernare se ajunge democratic si tot democratic se pleaca.

Gabriela Firea: Avocatul Poporului ar trebui sa se ocupe de treburi serioase, cum ar fi cazul de la Caracal, si nu de autoturismele care blocheaza intrari in spitale sau linii de tramvai

Avocatul Poporului ar trebui sa se ocupe de treburi serioase, cum ar fi cazul de la Caracal, si nu de autoturismele care blocheaza intrari in spitale sau linii de tramvai si sunt ridicate de Politia Locala, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general, Gabriela Firea, potrivit Agerpres. Reamintim ca Avocatul Poporului a cerut Prefectului Capitalei sa atace in contencios hotararea in baza careia se ridica masinile parcate neregulamentar, pe motiv ca dispozitia de ridicare trebuie data de Politia Rutiera, nu de Politia Locala.

Gabriela Firea: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Aceast a subliniat ca isi doreste in consiliul Bucuresti sa existe majoritati simple sau calificate,.

Gabriela Firea: La guvernare se ajunge democratic si tot democratic se pleaca de la guvernare

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca o eventuala decizie a conducerii partidului de abandonare a guvernarii ar fi fost una fortata, avand vedere ca la guvernare se ajunge.

Ruperea Coalitiei creaza haos si la nivelul administratiei locale. Anuntul facut de Gabriela Firea

Ruperea Coalitiei creaza haos si la nivelul administratiei locale. in mai multe orase, nu se stie deocamdata daca administratia PSD va mai fi sprijinita de alesii locali ALDE, fie ca este vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )