Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriela Firea, despre noul an scolar: Cele mai multe scoli vor practica sistemul hibrid!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre noul an scolar: Cele mai multe scoli vor practica sistemul hibrid!

Gabriela Firea a vorbit joi seara, la Antena 3, despre modul in care marile orase s-au pregatit pentru noul an scolar. Potrivit informatiilor aflate de primarul Capitalei, se pare ca in mai multe scoli se va implementa sistemul hibrid. continuă pe Antena3

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

Bucurestiul ramane zona cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus: 102 noi imbolnaviri in 24 de ore, in Capitala. Ce alte judete apar in topul infectarilor

Bucurestiul este zona din tara unde au fost confirmate cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore, potrivit raportarii de luni a Grupului de Comunicare Strategica GCS).

Capitala, in continuare cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19 Trei judete nu au raportat nicio imbolnavire in ultima zi Situatia in judete

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 102 - au fost raportate in ultimele zile in Capitala. Judetele cu cele mai multe imbolnaviri sunt Iasi, Vaslui si Prahova, in timp ce trei judete nu au raportat niciun caz nou. De precizat ca aceste cifre sunt raportate in conditiile unui numar mai mic de teste facute in ultimele 24 de ore la nivel national - sub 7.

Judetul din Romania cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Numarul mare de infectari este cauzat de transmiterea locala

Iasul este judetul din Romania cu cele mai multe cazuri de Covid-19. Marti au fost confirmate pozitiv 95 de persoane, in acest judet existand focare institutionale unde sunt infectati aproximativ 100 de oameni.

Iasi, judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, raportate de la o zi la alta Judetele care au inregistrat sub 10 infectari in ultimele 24 de ore

Judetul Iasi a inregistrat cele mai multe cazui noi in ultimele 24 de ore, respectiv 95, urmat de Bucuresti, cu 83, Prahova, 57, si Bacau, 53. Noua judete au raportat sub zece imbolnaviri de la o zi la alta.

Gabriela Firea, despre Guvernul Orban: Nu gaseste solutii pentru nimic si da vina mereu pe populatie

Prim-vicepresedintele PSD, primarul Capitalei Gabriela Firea, sustine ca intr-o societate normala Guvernul Orban si-ar fi prezentat demisia de onoare. intr-o tara cu experienta democratica mai consolidata, acest guvern nu se mai putea salva prin pasivitatea partidului minoritatilor, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetele Iasi si Dolj, ambele cu cate 60 de cazuri noi de COVID-19 confirmate in ultimele 24 de ore.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Vaslui, iar pe locul trei se claseaza judetul Iasi.

Amazonul se confrunta cu cele mai multe incendii din ultimii 10 ani

Datele oficiale pe luna august privind numarul incendiilor produse in zona amazoniana a Braziliei trebuie corectate si vor arata probabil o crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce inseamna ca Brazilia se confrunta cu cel mai mare numar de incendii amazoniene din ultimii 10 ani, conform declaratiilor facute miercuri pentru Reuters de un cercetator responsabil cu datele cu privire la focuri, relateaza Agerpres.

Gabriela Firea, despre proiectul Doneaza plasma, salveaza viata: Trebuie sa salvam cat mai multi oameni

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, ca platforma online a proiectului Doneaza plasma, salveza viata este activa, iar in mai putin de o ora de la lansare, zece bucuresteni s-au inscris deja.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )