Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, despre proiectul Testarea BRCA: Un nou proiect care salveaza vieti!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre proiectul Testarea BRCA: Un nou proiect care salveaza vieti!

Gabriela Firea a anuntat, astazi, printr-o postare pe Facebook, initierea unui nou proiect in Bucuresti pentru femeila care sufera de cancer mamar. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: Este normal in politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaste ca nu isi subestimeaza contracandidatii si ca anuntul lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru alegerile locale din Bucurestieste ceva.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: Este normal in politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaste ca nu isi subestimeaza contracandidatii si ca anuntul lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru alegerile locale din Bucurestieste ceva.

Gabriela Firea, despre programul de donare de plasma: Guvernul nu are un plan national!

Gabriela Firea a acuzat Guvernul ca nu are un plan national pentru a-i convinge pe romanii vindecati de coronavirus sa doneze plasma care ar putea ajuta la salvarea vietii a sute de pacienti bolnavi de COVID-19. in acelasi timp, Primaria Capitalei va oferi 1. 000 de euro celor care vor dona plasma.

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

Ana Ciceala, despre proiectul propus de Gabriela Firea pentru stimularea donarii de plasma: Este o noua ilegalitate propusa de primarul general

Liderul consilierilor municipali USR, Ana Ciceala, a afirmat ca proiectul propus de primarul Gabriela Firea pentru stimularea financiara a celor care vor dona plasma pentru pacientii Covid-19, este o noua ilegalitate. Ciceala a spus ca legislatia interzice acordarea unei remuneratii pentru donarea de sange si sau a altor componente sanguine. Ea a mentionat ca pentru Gabriela Firea totul se tranzactioneaza contra unor sume de bani.

ANA CICEALA DESPRE PROIECTUL PROPUS DE FIREA PENTRU DONATORII DE PLASMA: Este o noua ilegalitate propusa de primarul general

Liderul consilierilor municipali USR, Ana Ciceala, a afirmat ca proiectul propus de primarul Gabriela Firea pentru stimularea financiara a celor care vor dona plasma pentru pacientii Covid-19, este o noua ilegalitate. Ciceala a spus ca legislatia interzice acordarea unei remuneratii pentru donarea de sange si sau a altor componente sanguine. Ea a mentionat ca pentru Gabriela Firea totul se tranzactioneaza contra unor sume de bani, conform news. ro.

Proiectul propus de Gabriela Firea pentru reducerea datoriei fata de familia Constanda, respins a cincea oara de Consiliul General

Proiectul propus de Gabriela Firea pentru reducerea datoriei de 115 milioane de euro fata de familia Constanda a fost respins, joi, de catre consilierii generali, pentru a cincea oara.

Gabriela Firea anunta un proiect pentru stimularea donarii de plasma de catre pacientii vindecati de coronavirus

Gabriela Firea anunta, marti, ca va propune consilierilor generali un prouect care sa stimuleze pacientii care s-au vindecat de coronavirus sa doneze plasma pentru cei aflati in stare grava. Firea vrea sa acorde cate 1. 000 de euro fiecarui donator, sub forma tichetelor de masa sau a tichetelor cadou.

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al .

Primarul Gabriela Firea vrea sa dea Patriarhiei Romane in folosinta gratuita un teren, pe malul lacului Baneasa, pentru edificarea unei biserici

Primarul general, Gabriela Firea, vrea sa dea Patriarhiei Romane un teren de 630 mp pe strada Garlei nr. 6, pe malul lacului Baneasa, pentru edificarea unei biserici, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General de joi. Consiliul General a mai aprobat in 2003 darea in folosinta gratuita a acestui teren bisericii, dar nu a fost facuta predarea-primirea, nu se mentioneaza de ce, conform Hotnews.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )