Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al . continuă pe Playtech

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

Firea vrea ca donatorii de plasma sa primeasta tichete de 1.000 de euro

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat, marti, ca va propune Consiliului General un proiect care sa ii stimuleze cu tichete in valoare de 1. 000 de euro pe cei care au suferit de COVID-19 si s-au vindecat, ca sa doneze plasma.

Gabriela Firea da Patriarhiei Romane un teren, gratuit. Ce se va construi pe el

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ofera gratuit un teren Bisericii Romane, intr-o zona selecta a Bucurestiului. Terenul este oferit gratuit pentru o perioada de 49 de ani, insa Primaria Capitalei are mai multe conditii. Gabriela Firea ofera un teren gratuit Bisericii Romane pe malul lacului Baneasa Gabriela Firea vrea sa ofere Patriarhiei Romane un .

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: Este normal in politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaste ca nu isi subestimeaza contracandidatii si ca anuntul lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru alegerile locale din Bucurestieste ceva.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: Este normal in politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, recunoaste ca nu isi subestimeaza contracandidatii si ca anuntul lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru alegerile locale din Bucurestieste ceva.

Gabriela Firea a anuntat candidatii PSD pentru primariile de sector: Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu este candidatul PSD la Sectorul 2

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, sambata, lista candiatilor PSD pentru primariile de sector. Noutatea este ca actualul viceprimar liberal al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, va intra in cursa pe.

Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular COVID-19 din Pipera, cu 400 de locuri care poate fi extins la 700 de locuri. Unitatea medicala este destinata pacientilor cu forme usoare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat sambata ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera, care are o capacitate de 400 de paturi si care poate fi extins la 700 de locuri. Unitatea medicala este de.

Veste buna! Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular Covid din Pipera

Vesti bune pentru bucuresteni si nu numai, in plina pandemie de COVID-19. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera. Spitalul are 400 de locuri, dar poate fi extins la 700 de locuri.

Gabriela Firea anunta deschiderea spitalului modular din Pipera

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat azi, printr-o postare pe facebook, deschide.

Primarul Gabriela Firea vrea sa acorde un un stimulent financiar de 1.000 de euro persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 pentru a dona plasma

Primarul Gabriela Firea vrea sa acorde un stimulent financiar in cuantum de 1. 000 de euro persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 pentru a dona plasma. Proiectul va fi pus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de joi, iar masura este menita sa creasca numarul donatorilor. Plasma va fi folosita pentru tratarea pacientilor infectati cu Covid si care se afla in stare foarte grava.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )