Libnet.ro
UNICEF

09:30

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DIN PSD: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DIN PSD: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, considera ca PSD are nevoie de o schimbare nu doar de persoane, ci si in privinta modului de a face politica, apreciind ca partidul risca sa piarda si mai mult daca se va baza in continuare pe un grup restrans de persoane si nu pe o larga consultare in formatiunea politica si in societate. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, despre ultimele pregatiri pentru vizita Papei: Cursurile din unitatile de invatamant de pe traseul principal vor fi suspendate

Primarul general, Gabriela Firea a convocat vineri, un comandament in vederea organizarii primei vizite in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc, eveniment care va avea loc in perioada 31 mai - 2.

Gabriela Firea, despre rezultatul PSD: O consecinta a deciziilor din ultimii doi ani / Nu doresc sa cada capete, dar cei care pierd pleaca atunci cand exista onoare

Rezultatele obtinute de PSD la alegerile europarlamentare reprezinta o consecinta a deciziilor luate de liderii de partid din ultimii doi ani, sustine Gabriela Firea. Primarul general a mai afirmat ca lucrurile ar.

Gabriela Firea: Ne aflam intr-un moment de rascruce / Important este sa nu ne sfasiem intre noi, pentru putere

Gabriela Firea a lansat luni un apel la solidaritate in randul social-democratilor, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare si s-a predat la penitenciarul Rahova.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

Gabriela Firea, anunt dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Uman, regret situatia prin care trece domnul Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, reactioneaza la condamnarea presedintelui PSD, Liviu Dragmea. Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii.

Gabriela Firea refuza propunerea lui Dragnea de a candida la prezidentiale: Am fost transformata in sac de box / Prognoza: Este pericolul ca stanga romaneasca sa dispara ca PNT-CD

Gabriela Firea s-a declarat surprinsa, intr-o postare pe Facebook, de declaratia lui Liviu Dragnea, care a spus ca analiza privind candidatul PSD la prezidentiale ar trebui facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu, dar nu vrea sa candideze la presedintie. Aceasta a mai scris ca exista pericolul ca stanga romaneasca sa dispara asa cum, acum aprope 20 de ani, a disparut un partid istoric - PNT-CD, subliniind PSD trebuie sa recapete increderea romanilor. Sa se reorganizeze, sa se relanseze si abia apoi sa-si voteze candidatul pentru alegerile Prezidentiale, a mai scris Firea, care spune ca nu a fost surprinsa de procentele de la exit-poll. Este o consecinta a deciziilor si comportamentului din ultimii doi ani, cel putin, a mai scris primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea, surprinsa ca Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale: Dupa castigarea alegerilor parlamentare am fost tranformata in sac de box... / NU vreau sa candidez!

Gabriela Firea s-a aratat surprinsa de faptul ca Liviu Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale. Primarul General a refuzat aceasta propunere, ba chiar i-a reamintit sefului PSD ca pana de curand era ch.

Gabriela Firea ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la candidatura la prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a declarat duminica seara surprinsa de propunerea facuta de Liviu Dragnea ca PSD sa aleaga dintre ea si Calin Popescu Tariceanu candidatul la alegerile prezidentiale din toamna acestui an si a precizat ca nu isi.

Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a recomandat-o ca posibil candidat la alegerile prezidentiale. Primarul general spune ca nu isi doreste o asemenea candidatura si.

Gabriela Firea: Visez la politicieni demni de sacrificiu personal pentru Romania

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat, duminica, pentru ca romanii sa fie reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )