Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea a nominalizat-o ca posibil candidat la prezidentiale: Suntem in pericol sa disparem precum PNT-CD!

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a recomandat-o ca posibil candidat la alegerile prezidentiale. Primarul general spune ca nu isi doreste o asemenea candidatura si. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, surprinsa ca Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale: Dupa castigarea alegerilor parlamentare am fost tranformata in sac de box... / NU vreau sa candidez!

Gabriela Firea s-a aratat surprinsa de faptul ca Liviu Dragnea a propus-o candidat PSD la prezidentiale. Primarul General a refuzat aceasta propunere, ba chiar i-a reamintit sefului PSD ca pana de curand era ch.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

Liviu Dragnea: Firea, potential candidat la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

Gabriela Firea refuza propunerea lui Dragnea de a candida la prezidentiale: Am fost transformata in sac de box / Prognoza: Este pericolul ca stanga romaneasca sa dispara ca PNT-CD

Gabriela Firea s-a declarat surprinsa, intr-o postare pe Facebook, de declaratia lui Liviu Dragnea, care a spus ca analiza privind candidatul PSD la prezidentiale ar trebui facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu, dar nu vrea sa candideze la presedintie. Aceasta a mai scris ca exista pericolul ca stanga romaneasca sa dispara asa cum, acum aprope 20 de ani, a disparut un partid istoric - PNT-CD, subliniind PSD trebuie sa recapete increderea romanilor. Sa se reorganizeze, sa se relanseze si abia apoi sa-si voteze candidatul pentru alegerile Prezidentiale, a mai scris Firea, care spune ca nu a fost surprinsa de procentele de la exit-poll. Este o consecinta a deciziilor si comportamentului din ultimii doi ani, cel putin, a mai scris primarul general al Capitalei.

Anunt-soc facut de Liviu Dragnea dupa afisarea primelor rezultate exit-poll: Analiza trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate exit-poll ca el nu a declarat niciodata ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Eu cred ca PSD foarte.

VIDEO Liviu Dragnea, primele declaratii dupa exit poll: A fost o furtuna a urii. Da, poate noi suntem vinovati / Analiza la prezidentiale trebuie facuta intre Gabriela Firea si Tariceanu / Nu trebuie cedata guvernarea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

Liviu Dragnea arunca bomba: Nu hotarasc eu cine va fi candidatul la prezidentiale. Analiza cred ca trebuie facuta intre Gabriela Firea si Calin Popescu-Tariceanu

Liviu Dragnea a facut primele declaratii dupa exit-poll. Iata primele reactii: Le multumesc celor care s-au prezentat la vot, in special celor care au votat PSD. Votul de astazi, nu sunt niste rezultate.

Gabriela Firea, despre rezultatul PSD: O consecinta a deciziilor din ultimii doi ani / Nu doresc sa cada capete, dar cei care pierd pleaca atunci cand exista onoare

Rezultatele obtinute de PSD la alegerile europarlamentare reprezinta o consecinta a deciziilor luate de liderii de partid din ultimii doi ani, sustine Gabriela Firea. Primarul general a mai afirmat ca lucrurile ar.

Gabriela Firea: Visez la politicieni demni de sacrificiu personal pentru Romania

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a votat, duminica, pentru ca romanii sa fie reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara.

EUROPARLAMENTARE 2019. Gabriela Firea: Am votat pentru a fi reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, duminica, pentru ca romanii sa fie reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara. Am votat! Asa cum am.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )