Libnet.ro
UNICEF

09:30

GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, ca este surprinsa de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

ELENA UDREA, DESPRE SORINA PINTEA: Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare

Elena Udrea a declarat duminica, in cadrul unui eveniment sportiv caritabil, despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata.

Solidaritate penala. Elena Udrea, despre Sorina Pintea: Sper ca este nevinovata, ca e o inscenare. Am apreciat-o ca ministru

Elena Udrea a declarat duminica despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata, ca este o inscenare, precizand ca a apreciat-o ca ministru al Sanatatii.

CTP, despre Sorina Pintea: Daca acum cand este director ia o spaga de dimensiunea asta, cat a fost ministru cu ce cifre s-a jucat? Asta e coruptovirusul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat cazul Sorinei Pintea, prinsa in flagrant de procurorii DNA, cand incerca sa ia o suma de bani. Popescu se intreaba ce sume ar fi putut pretinde cand era pe functia de ministru, daca acum a fost prinsa cand ar fi primit vreo 100. 000 de euro.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul minstru al Sanatatii in Guvernul Dancila, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata, in aceasta seara.

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

Update: Sorina Pintea, prinsa in flagrant de procurorii DNA. Tocmai isi anuntase candidatura la primaria Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost prinsa in flagrant de procurorii DNA luand mita 120. 000 lei. Conform unor surse judiciare, procurorii au emis un mandat de aducere.

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea a fost retinuta. Procurorii DNA cer arestarea preventiva a fostului ministru

Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore. Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a fostului ministru. Pinteaa fost adusa sambata dimineata la sediulDNAdin Bucuresti.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )