Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gabriela Firea, despre testarea cadrelor didactice din Bucuresti: Cheia e sa se testeze cat mai mult ca persoanele depistate pozitiv sa stea doua saptamani in izolare

B1 B1,
Gabriela Firea, despre testarea cadrelor didactice din Bucuresti: Cheia e sa se testeze cat mai mult ca persoanele depistate pozitiv sa stea doua saptamani in izolare

Edilul Capitalei, Gabriela Firea a oferi noi explicatii despre procesul de testare al cadrelor didactice si al elevilor, dar si despre revenirea populatiei la o normalitate specifica contextului actual. Ne. continuă pe B1

Gabriela Firea, declaratii halucinante dupa pozele din prima zi de scoala. Pe cine da vina, de fapt

Se stie ca anul acesta scoala a inceput putin diferit din cauza pandemiei de coronavirus. intrucat institutiile de invatamant au fost dezinfectate inainte ca elevii sa se prezinte la primele ore, parintii au fost lasati la poarta. Gabriela Firea, declaratii halucinante dupa pozele din prima zi de scoala insa recent, Gabriela Firea si sotul ei .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Nicusor Dan ataca in meciul cu Gabriela Firea si face harta cumetriilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan se repliaza in razboiul de campanie cu Gabriela Firea. Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in urma carora primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe candidatul dreptei ca ia bani de la interlopi, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, o lista cu 33 de nume care, in opinia sa, arata ca Bucurestiul este administrat pe baza de cumetrie.

Gabriela Firea: Am suplimentat mijloacele de transport in comun din Capitala, le-am dezinfectat si suntem pregatiti pentru inceputul de an scolar (VIDEO)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a suplimentat numarul de mijloace de transport in comun, in contextul in care a inceput anul scolar 2020 - 2021, iar pastrarea distantei sociale e.

Profesorii si elevii din Bucuresti, testati gratuit. Pot fi facute 5.000 de teste pe zi!

Coronavirus in Romania. Toate cadrele didactice din Bucuresti vor fi testate printr-un program initiat de Primaria Capitalei.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea: E ridicol ca aceasta Dragnea a Bucurestiului sa ma acuze pe mine de coruptie

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni.

Gabriela Firea, explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii

Gabriela Firea revine cu explicatii legate de prezenta sa in clasa, alaturi de sotul sau, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, impreuna cu cei doi copii ai lor. Primarul Capitalei prezinta o cronologie care contrazice insa declaratiile initiale. Ea sustine acum ca, de fapt, a intrat in scoala duminica seara, cand ar fi mers sa verifice pregatirile sanitare pentru luni dimineata.

Nicusor Dan a blocat circulatia tramvaielor 35 de minute. Reactia primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Bucuresti, se va alege cu dosar penal pentru ca a parcat pe o linie de tramvai, blocand 35 de minute circulatia tramvaielor.

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )