Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabriela Firea, explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea, explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii

Gabriela Firea revine cu explicatii legate de prezenta sa in clasa, alaturi de sotul sau, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, impreuna cu cei doi copii ai lor. Primarul Capitalei prezinta o cronologie care contrazice insa declaratiile initiale. Ea sustine acum ca, de fapt, a intrat in scoala duminica seara, cand ar fi mers sa verifice pregatirile sanitare pentru luni dimineata. continuă pe Hotnews

Firea si Pandele si-au insotit copii pana in sala de clasa, desi acest lucru e interzis din cauza pandemiei

ACTUALIZARE - Gabriela Firea a venit cu explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii. --- Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat in clasa cu copiii lor luni, unde s-au si fotografiat fara a purta masti, desi este interzis accesul parintilor in scoli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat ca toti parintii si copiii au acces in scoala in grupuri de 5 pentru a prelua manuale si ca si-au dat mastile jos 30 de secunde pentru o fotografie, scrie g4media.

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea: E ridicol ca aceasta Dragnea a Bucurestiului sa ma acuze pe mine de coruptie

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni.

GABRIELA FIREA: Anumite interese ii indeparteaza pe bucuresteni de a avea cat mai curand cele 100 de tramvaie

Primarul general Gabriela Firea s-a declarat dezamagita de afirmatiile aparute in spatiul public in legatura cu licitatia pentru cele o suta de tramvaie, mentionand ca anumite interese ii indeparteaza pe bucuresteni de a beneficia cat mai curand de aceste mijloace de transport in comun.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, lanseaza acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan, principalul adversar din campanie, despre care sustine ca s-ar face frate cu interlopii.

Gabriela Firea, anunt important pentru milioane de parinti. Ce se intampla cu elevii depistati cu simptome COVID-19 la triajul din scoli

Primarul Capitalei a anuntat in cursul serii de duminica despre situatia elevilor care vor fi depistati cu simptome specifice noului coronavirus, in cadrul triajelor de la scoala. Acesta si-a amintit de declaratiile DSP facute in luna iulie, potrivit carora aceasta categorie de elevi ar trebui internata in spitale dedicate. Ce se va intampla cu elevii .

Rares Bogdan (PNL): Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. E perceput ca un om care vrea sa schimbe orasul (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a vorbit despre oferta electorala a liberalilor pentru Capitala si spune despre Nicusor Dan, independentul in jurul caruia a fost construita formula comuna a PNL si.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3001 seconds )