Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gabriela Firea a discutat cu Viorica Dancila despre reorganizarea ELCEN si RADET

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea a discutat cu Viorica Dancila despre reorganizarea ELCEN si RADET

Primarul General Gabriela Firea s-a intalnit, miercuri, cu premierul Viorica Dancila si i-a prezentat premierului solutia identificata de municipalitate pentru reorganizarea ELCEN si RADET, aflate in acest moment in insolventa, potrivit Mediafax. Planul consta in transferul de activitate si active catre Compania Municipala Energetica, societate infiintata de Primaria Municipiului Bucuresti care va avea ca obiectiv revitalizarea sistemului de termoficare din Capitala. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, despre taberele pentru pensionari bucuresteni: Toate procedurile sunt legale

Primarul general, Gabriela Firea, a dat asigurari miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul taberelor in Grecia pentru o mie de seniori bucuresteni toate procedurile sunt legale. Anul.

Soprana Angela Gheorghiu, despre Gabriela Firea: E o femeie care instrumentalizeaza orice, foloseste succesul altora

Soprana de renume international Angela Gheorghiu o acuza pe Gabriela Firea, intr-un interviu publicat de ziarul italian Corriere della Sera, ca instrumentalizeaza orice si foloseste succesul altora, facand referire la situatia ei si la Simona Halep.

Angela Gheorghiu, interviu in presa italiana: Coruptia a intrat in ADN-ul romanilor. Soprana a criticat-o dur pe Gabriela Firea

Soprana Angela Gheorghiu 52 de ani) a acordat un interviu presei italiene in care a vorbit despre coruptia din Romania si a criticat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Am semnat contractul de achizitie pentru 106 ambulante

Gabriela Firea a anuntat ca Primaria Capitalei a achizitionat 106 ambulante, ceea ce inseamna cresterea calitatilor serviciilor medicale. Am semnat astazi contractul pentru achizitia a 106 ambulante.

Apelul lansat de Gabriela Firea catre bucuresteni

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, solicita intensificarea tratamentelor de combatere a tantarilor si face apel la asociatiile de proprietari sa elimine apa adunata in subsolurile inundate, pentru ca.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA: Interzis la vizite externe! E propunerea MOMENTULUI

Turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite deputatul PNL Ovidiu.

Viorica Dancila a convocat o SEDINTA DE URGENTA la Guvern: Se cere interventia Armatei Romane

Premierul Viorica Dancila i-a convocat, de urgenta, marti, intr-o sedinta, pe ministrul de Interne, Carmen Dan, si pe ministrul Apararii, Mihai Fifor, potrivit Romania Tv. Membrii Guvernului ar.

Sedinta de ultim moment la Guvern: Viorica Dancila a convocat mai multi ministri la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a convocat luni dimineata in sedinta mai multi ministri ai cabinetului sau, informeaza Realitatea TV. Potrivit surse citate, sefa guvernului si ministrii vor discuta.

Viorica Dancila loveste cu o noua GAFA jenanta: Cum a modificat premierul istoria tarii (FOTO)

Dupa ce a produs doua momente in vizitele oficiale efectuate in Muntenegru si Macedonia, premierul Viorica Dancila gafeaza din nou si cand vine vorba de a transmite un mesaj cu ocazia serbarii Zilei Imnului Na.

Viorica Dancila, mesaj de Ziua Imnului National: Respect pentru acest simbol al natiunii!

Prim-ministrul Viorica Dancila spune caZiua Imnului National al Romanieieste o sarbatoare cu o incarcatura aparte in Anul Centenar al Marii Uniri, precizand ca acesta le-a insuflat curaj.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )