Libnet.ro
UNICEF

17:15

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Am semnat contractul de achizitie pentru 106 ambulante

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: Am semnat contractul de achizitie pentru 106 ambulante

Gabriela Firea a anuntat ca Primaria Capitalei a achizitionat 106 ambulante, ceea ce inseamna cresterea calitatilor serviciilor medicale. Am semnat astazi contractul pentru achizitia a 106 ambulante. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre taberele pentru pensionari bucuresteni: Toate procedurile sunt legale

Primarul general, Gabriela Firea, a dat asigurari miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul taberelor in Grecia pentru o mie de seniori bucuresteni toate procedurile sunt legale. Anul.

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia a 106 ambulante

Primarul general, Gabriela Firea, a semnat miercuri contractul pentru achizitia a 106 ambulante pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Castigatorul licitatiei este firma Deltamed SRL, iar valoarea contractului este de 8,7 milioane de euro. Ambulantele sunt marca Volkswagen si vor fi livrate in termen de 12 luni, in transe, incepand cu luna noiembrie 2018.

Apelul lansat de Gabriela Firea catre bucuresteni

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, solicita intensificarea tratamentelor de combatere a tantarilor si face apel la asociatiile de proprietari sa elimine apa adunata in subsolurile inundate, pentru ca.

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia celor 106 ambulante noi

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru achizitia celor 106 ambulante noi pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIf), contractul avand o valoare de 8,7 milioane de euro.

Gabriela Firea a discutat cu Viorica Dancila despre reorganizarea ELCEN si RADET

Primarul General Gabriela Firea s-a intalnit, miercuri, cu premierul Viorica Dancila si i-a prezentat premierului solutia identificata de municipalitate pentru reorganizarea ELCEN si RADET, aflate in acest moment in insolventa, potrivit Mediafax. Planul consta in transferul de activitate si active catre Compania Municipala Energetica, societate infiintata de Primaria Municipiului Bucuresti care va avea ca obiectiv revitalizarea sistemului de termoficare din Capitala.

Angela Gheorghiu, interviu in presa italiana: Coruptia a intrat in ADN-ul romanilor. Soprana a criticat-o dur pe Gabriela Firea

Soprana Angela Gheorghiu 52 de ani) a acordat un interviu presei italiene in care a vorbit despre coruptia din Romania si a criticat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Soprana Angela Gheorghiu, despre Gabriela Firea: E o femeie care instrumentalizeaza orice, foloseste succesul altora

Soprana de renume international Angela Gheorghiu o acuza pe Gabriela Firea, intr-un interviu publicat de ziarul italian Corriere della Sera, ca instrumentalizeaza orice si foloseste succesul altora, facand referire la situatia ei si la Simona Halep.

Ploiesti: Primaria a semnat contractul pentru cumpararea a 50 de autobuze de la producatorul local BMC Truck Bus

Conducerea Primariei Ploiesti a semnat, miercuri, contractul pentru aducerea a 50 de autobuze diesel noi in municipiu, contract care se va intinde pe o perioada de 24 de luni, scrie publicatia Telegrama. Pretul total pentru cele 50 de bucati va fi de aproape 38,3 milioane de lei, fara TVA. in Ploiesti nu au mai fost cumparate autobuze noi de acum 10 ani si cele mai vechi au peste 30 de ani vechime. Primele ar trebui sa ajunga pana la final de an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )