Libnet.ro
UNICEF

12:01

Gabriela Firea, discutii cu Dan Cristian Popescu despre proiectele in Sectorul 2. Investitii in infrastructura, mediu si sistemul de termoficare

B1 B1,
Gabriela Firea, discutii cu Dan Cristian Popescu despre proiectele in Sectorul 2. Investitii in infrastructura, mediu si sistemul de termoficare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a avut joi o discutie cu viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, despre o serie de proiecte pentru Bucuresti. Firea a sustinut ca au. continuă pe B1

Bomba in politica: Gabriela Firea si liberalul Dan Cristian Popescu, intalnire-surpriza. Ce au discutat

Intalnire-surpriza intre Gabriela Firea si viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu. Primarul general al Capitalei a postat pe retelele de socializare fotografii de la intalnirea cu Popescu, afirmand ca a discutat cu acesta despre proiecte de infrastructura, precum reteaua de termoficare. pasajul Doamna Ghica, dezvoltarea zonei Pipera si amenajarea unui parc de 170 ha.

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro.

Dan Cristian Popescu: Am fost supus unui atac jignitor din partea USR. M-au facut mafiot, corupt, violator. Dansii au doctrina urii fata de orice (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca nu-si poate explica de ce nu a fost desemnat candidatul PNL-USRPLUS pentru primaria acestui sector, de vreme ce absolut to.

Orban dezvaluie de ce nu l-a sustinut pe Dan Cristian Popescu la Sectorul 2

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL a ales sa-l sustina pe Radu Mihaiu, nu pe Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 datorita determinarii USR - PLUS de a avea candidat in acest sector. Faptul ca la Sectorul 2 este un candidat USR-PLUS este rezultatul unor dezbateri, analize, evaluari pe care le-am facut, a spus Orban.

Gabriela Firea, declaratie soc despre testarile COVID: Doar atatia au avut test pozitiv!

Gabriela Firea a vorbit, miercuri seara, despre testarile efectuate in Capitala si despre numarul persoanelor confirmate pozitiv pentru coronavirus. Iar numarul acestora a fost o reala surpriza.

Gabriela Firea, despre afacerea Constanda: Noi acum trebuie sa reparam oalele sparte acum 16-17 ani. in legea bugetului nu exista un capitol bani deoparte, cum spunea un candiat la Primaria Capitalei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidata pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, vine cu o replica pentru contracandidatul sau, Nicusor Dan, care a acuzat-o ca nu a pus bani deoparte pentru.

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea este un pericol public

Primaria Capitalei este in faliment, iar edilul general Gabriela Firea a cheltuit in patru ani bugetul pe cinci ani al municipiului Bucuresti, a afirmat, ieri, Nicusor Dan, candidatul PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general.

Gabriela Firea, prima reactie referitoare la candidatura lui Tariceanu la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a reactionat dupa ce a aflat ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea, replica la acuzele premierului in legatura cu blocajele licitatiei pentru masti

Primarul general, Gabriela Firea, acuza, miercuri, o minciuna guvernamentala in legatura cu licitatia pentru mastile destinate persoanelor defavorizate, despre care premierul Ludovic Orban a sustinut ca este blocata de o firma apropiata Primariei Capitalei. Firea sustine ca reprezentantii Ministerului Sanatatii dadusera deja viza de Control Financiar Preventiv in prima zi in care Orban a facut aceste acuzatii, iar a doua oara cand a revenit la subiect contractul ar fi fost deja semnat. Primarul general sustine ca mastile de protectie trebuiau sa fie deja de ieri in depozitele Guvernului, lucru care nu s-a intamplat, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )