Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Cristian Popescu anunta ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu are sprijinul PNL in acest sens. El a adaugat ca, in cazul in care ar fi ales Neculai Ontanu acest lucru ar face sa duca Sectorul 2 cu 20 de ani in urma, in anul 2000, atunci cand dansul a devenit primar, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Cristian Popescu: Am fost supus unui atac jignitor din partea USR. M-au facut mafiot, corupt, violator. Dansii au doctrina urii fata de orice (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca nu-si poate explica de ce nu a fost desemnat candidatul PNL-USRPLUS pentru primaria acestui sector, de vreme ce absolut to.

Bomba in politica: Gabriela Firea si liberalul Dan Cristian Popescu, intalnire-surpriza. Ce au discutat

Intalnire-surpriza intre Gabriela Firea si viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu. Primarul general al Capitalei a postat pe retelele de socializare fotografii de la intalnirea cu Popescu, afirmand ca a discutat cu acesta despre proiecte de infrastructura, precum reteaua de termoficare. pasajul Doamna Ghica, dezvoltarea zonei Pipera si amenajarea unui parc de 170 ha.

Gabriela Firea, discutii cu Dan Cristian Popescu despre proiectele in Sectorul 2. Investitii in infrastructura, mediu si sistemul de termoficare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a avut joi o discutie cu viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, despre o serie de proiecte pentru Bucuresti. Firea a sustinut ca au.

Orban dezvaluie de ce nu l-a sustinut pe Dan Cristian Popescu la Sectorul 2

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL a ales sa-l sustina pe Radu Mihaiu, nu pe Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 datorita determinarii USR - PLUS de a avea candidat in acest sector. Faptul ca la Sectorul 2 este un candidat USR-PLUS este rezultatul unor dezbateri, analize, evaluari pe care le-am facut, a spus Orban.

Avertisment pentru alianta PNL-USR-PLUS. Firea s-a intalnit cu DC Popescu, viceprimar PNL care vrea sa candideze independent la Primaria Sectorului 2

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat pe Facebook ca a avut o intalnire joi cu Dan Cristian Popescu, care si-a anuntat tot astazi candidatura la Primaria Sectorului 2, chiar daca nu este sustinut de catre PNL. Ea a precizat ca acesta i-a prezentat proiectele si planurile pe care le are pentru modernizarea si dezvoltarea sectorului.

Orban, despre candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2: Ei au fost mai determinati in a avea acest sector

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, duminica seara, referitor la faptul ca in urma negocierilor cu USR PLUS a fost desemnat Radu Mihaiu candidat comun pentru Primaria Sectorului 2, si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu, ca acest rezultat a venit in urma unor dezbateri si analize si a determinarii USR PLUS de a avea candidatul in acest sector, scrie Agerpres. Spre deosebire de alti parteneri politici, noi nu ne-am decis candidatii in Partidul National Liberal in niciun sector, pentru ca noi am asteptat rezultatul discutiilor si negocierilor, pentru ca stiam ca vom lua decizii legate de candidatii nostri. Eu nu am vrut sa-mi anunt un candidat la primarie, in conditiile in care eu stiam ca eram angajat in negocieri, pe care poate ulterior ar fi trebuit sa-l retrag. Altii si-au facut campanii si au incercat sa castige la notorietate, a afirmat Orban, la B1 Tv.

Surse: Colaborarea intre PNL si USR-PLUS a inceput cu stangul. Candidatul la Primaria Sectorului 2 a lasat cu ochii in soare zeci de liberali la prima sedinta

Radu Mihaiu, candidatul Aliantei USR-PLUS si al PNL pentru Primaria Sectorului 2, i-a lasat pe liberali la prima intalnire sa-l astepte, fara sa mai apara. Totul s-a intamplat marti seara, la sedinta pe care acesta trebuia sa o aiba cu Nicusor Dan si zeci de membri de la PNL Sector 2, potrivit unor surse politice. Sfidarea lui MIhaiu i-a nemultumit pe cei prezenti.

Surse: Cine ar putea candida in locul lui Traian Basescu la Primaria Capitalei

Liberalul Dan Cristian Popescu, sacrificat de Ludovic Orban in cursa pentru Primaria Sectorului 2, ar putea candida pentru Primaria Capitalei din partea PMP, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe de alta parte, surse din conducerea PMP sustin ca Basescu e prima optiune, Popescu fiind mai degraba o varianta pentru Primaria Sectorului 2.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )