Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gabriela Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose. continuă pe Hotnews

Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele / Cred ca o retragere a lui ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose. Firea: Daca as fi mers la nunta lui Dragnea Jr ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine.

Gabriela Firea: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a declarat ca discutia sa cu comisarul european Corina Cretu, despre ingrijorarile membrilor Comisiei Europene privind situatia din Romania, a avut.

Gabriela Firea face noi acuzatii: Fosti ministri mi-au spus ca dupa ce plecam de la sedinte, Liviu Dragnea le spunea sa nu ma ajute

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a precizat ca fosti ministri i-au spus ca in cadrul unor sedinte, dupa plecarea ei, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma.

Gabriela Firea explica de ce nu a mers la nunta fiului lui Liviu Dragnea: Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat marti seara de ce nu a fost prezenta la nunta fiului lui Liviu Dragnea, desi a fost cea care a oficiat cununia civila a acestuia. Firea a declarat.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

Gabriela Firea: Am vazut ca Liviu Dragnea da semne de pregatire a unei campanii electorale pentru alegerile prezidentiale. Eu nu intentionez sa candidez

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca Liviu Dragnea voia sa candideze la alegerile prezidentiale si a considerat-o un potential adversar puternic. Firea sustine insa ca nu a .

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea infige inca un cutit in spatele lui Dragnea

A mai fost criticat Liviu Dragnea din interior. De Ponta, Andronescu si altii. Dar niciodata asa de virulent, cu amanunte din bucataria interna a partidului, asa cum face acum Gabriela Firea. Si este singura pe frontul acesta. Cand trebuia sa fie aparata, macar ca femeie in fata unui barbat agresiv, toti barbatii din CEx au tacut malc. De frica lui Dragnea. Nu cred ca interventia Gabrielei Firea va ramane fara urmari in PSD.

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )