Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A spus mereu ca ma sprijina, dar in realitate nu este asa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relatia sa cu Liviu Dragnea. despre care spune ca o sprijina doar in declaratii, realitatea fiind alta. Dumnealui, in sedinte, a spus mereu ca ma. continuă pe Antena3

Top FAKE NEWS despre Liviu Dragnea

Au existat numeroase stiri false despre Liviu Dragnea, preluate de foarte multi in aceasta saptamana. Razvan Dumitrescu a prezentat duminica la Antena 3 topul FAKE NEWS despre Dragnea. Top FAKE NEWS.

Gabriela Firea, despre posibilitatea ca PSD sa il sustina pe Tariceanu in alegeri: Este un moment istoric la modul negativ (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a criticat posibilitatea ca PSD sa il sustine pe Tariceanu in alegerile prezidentiale din 2019, numindu-l un moment istoric in sens negativ pentru partid. Un detaliu foarte.

Gabriela Firea: Am vazut ca Liviu Dragnea da semne de pregatire a unei campanii electorale pentru alegerile prezidentiale. Eu nu intentionez sa candidez

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti seara ca Liviu Dragnea voia sa candideze la alegerile prezidentiale si a considerat-o un potential adversar puternic. Firea sustine insa ca nu a .

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid, cat si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea ii da replica lui Dragnea: Sunt printre cei care au luciditate in PSD si nu acceptam sa se distorsioneze adevarul

Gabriela Firea vine cu replici dure dupa ce Liviu Dragnea a acuzat-o ca se situeaza in zona celor care lovesc si critica PSD. Eu nu sunt in tabara celor care critica PSD, sunt printre cei care au.

Gabriela Firea face noi acuzatii: Fosti ministri mi-au spus ca dupa ce plecam de la sedinte, Liviu Dragnea le spunea sa nu ma ajute

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a precizat ca fosti ministri i-au spus ca in cadrul unor sedinte, dupa plecarea ei, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

Gabriela Firea: Ni se repeta sa nu spunem nimic din ce l-ar deranja pe Liviu Dragnea. Eu cred ca o retragere a sa ar fi benefica pentru partid

Gabriela Firea a vorbit marti seara despre situatia din PSD, precizand ca, din punctul sau de vedere, in acest moment interesul Romaniei si cel al partidului din care face parte este sacrificatpentru.

Gabriela Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )