Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gabriela Firea: Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul Bucurestiului. Ar fi insemnat falimentarea Capitalei

B1 B1,
Gabriela Firea: Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul Bucurestiului. Ar fi insemnat falimentarea Capitalei

Gabriela Firea a declarat ca primul conflict major pe care l-a avut cu Liviu Dragnea a avut loc la finele anului trecut, cand se lucra la bugetul pe acest an. La acea vreme, Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul. continuă pe B1

Gabriela Firea, cu demisia pe masa din toate functiile: Am spus atunci ca eu nu pot sa mai fiu primar, daca Dragnea taie bugetul Primariei!

Gabriela Firea spune ca a fost la un pas sa-si dea demisia de la Primaria Generala si din toate functiile din partid. Totul s-a intamplat in momentul in care Liviu Dragnea a vrut sa taie 40% din bugetul.

Gabriela Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose.

Gabriela Firea: Dragnea nu i-a raspuns Corinei Cretu la telefon toata vara

Primarul general, Gabriela Firea, presedinte al PSD Bucuresti, a declarat ca discutia sa cu comisarul european Corina Cretu, despre ingrijorarile membrilor Comisiei Europene privind situatia din Romania, a avut.

Firea: Dragnea e numai lapte si miere n sedinte, dar deciziile n subterane sunt altele / Cred ca o retragere a lui ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat marti seara, intr-o emisiune la TVR1, acuzatiile la adresa lui Liviu Dragnea, spunand despre liderul PSD ca in sedintele de partid este numai lapte si miere, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose. Firea: Daca as fi mers la nunta lui Dragnea Jr ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: De asta se teme Liviu Dragnea!

Gabriela Firea afirma ca Liviu Dragnea se teme de o eventuala candidatura a ei la prezidentiale si ca acesta este motivul pentru care nu a dorit sa o sprijine in marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca.

Firea: Dragnea a vrut sa o puna premier pe Carmen Dan

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca, dupa schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut sa o puna pe Carmen Dan premier, dar colegii din Comitetul Executiv National al partidului s-au.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit o noapte pe jos, imbracati, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Gabriela Firea, acuzatii fara precedent la adresa lui Carmen Dan: Jandarmii au dormit pe jos, ca niste vite. E inadmisibil

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primar general al Capitalei, a declarat, duminica seara, faptul ca ministru de Interne, Carmen Dan, nu a fost preocupata de jandarmii din subordinea sa, acestia fiind lasati pentru o noapte sa doarma pe jos, imbracati, ca niste vite. Firea a cerut sambata seara demisia lui Carmen Dan, dar conducerea PSD s-a opus.

Gabriela Firea, audiata n dosarul protestului din 10 august. ntotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Gabriela Firea s-a prezentat, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiata in dosarul protestelor din 10 august, primarul precizand, la intrarea in sediul parchetului, ca intotdeauna vorbeste pe baza de argumente si ca are dovezi pentru a-si demonstra afirmatiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )