Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gabriela Firea, dupa Judecata Copiilor: 6% din PIB pentru Educatie solicita, pe buna dreptate, copiii

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dupa Judecata Copiilor: 6% din PIB pentru Educatie solicita, pe buna dreptate, copiii

Gabriela Firea a fost unul dintre liderii partidelor din Parlament, invitati joi seara la o dezbaterea-eveniment organizata de Antena3. Acestia au primit intrebari din partea a 6 copii, cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Copiii au purtat tricouri pe care scria 6% din PIB pentru Educatie. continuă pe Antena3

Firea, dupa ce s-a semnat contractul pentru termoficare: Furt la drumul mare, vin sa ne confiste munca. Vor deconta asta toti

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, se arata revoltata dupa ce premierul Orban ar fi blocat jumatate de an intentionat contractul de finantare cu fonduri europene pentru reabilitarea retelei de termoficare, iar acum, cand s-a schimbat edilul, s-a semnat contractul.

Firea, dupa ce liberalii au anuntat ca au marit pensiile mai mult ca in Germania: Guvernul PNL s-a rupt cu totul de realitate!

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, se arata revoltata pe o retea de socializare ca Guvernul PNL se lauda ca crescut pensiile mai mult ca in Germania, dupa ce a spus ca o majorare cu 40% ar fi o nebunie, dar, in schimb, liberalii au acordat facilitati de miliarde pentru banci si corporatii, refuzand marirea pensiilor cu procentul prevazut de lege.

Firea, dupa masura ucigatoare a guvernului de inchidere a pietelor: Relatia de sef despotic trebuie sa inceteze

Gabriela Firea spune ca guvernantii se comporta despotic cu romanii, decizia de inchidere a pietelor va afecta mii de oameni, astfel ca modul in care conduce Orban trebuie sa inceteze.

Ce se intampla acum cu femeia care s-a automutilat in sediul PSD. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea vine cu prima reactie in cazul socant petrecut zilele trecute in sediul Partidului Social Democrat. Ce spune prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea despre femeia care s-a automutilat in institutia in cauza? Gabriela Fire, prima reactie in cazul femeii care s-a automutilat in sediul PSD Prim-vicepresedintele Partidului Social Democrat vine cu ultimele detalii despre starea .

GABRIELA FIREA: Este foarte greu pentru toti copiii din tara sa invete online

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, astazi, ca ultimele masuri pe care guvernantii le-au luat pentru combaterea pandemiei arata ca nu le pasa de romani, adaugand ca este foarte greu pentru copii sa invete online, foarte multi dintre ei nici macar nu au acces la aparatura electronica de ultima generatie sau la internet.

GABRIELA FIREA: Acesta e amendamentul in baza caruia romanii aflati in izolare sau carantina pot sa solicite urna mobila pentru a putea vota

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat ca social-democratii, in frunte cu Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc au depus un amendament la legea 2082015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente prin care este creat cadrul legal pentru ca persoanele aflate in carantina sau izolare sa poata cere urna mobila pentru a putea vota la alegerile din 6 decembrie.

Gabriela Firea depune plangere penala impotriva premierului si a ministrului Finantelor pentru sabotarea bucurestenilor

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat in exclusivitate la Antena 3 ca va depune o plangere penala impotriva lui Ludovic Orban si a ministrului Economiei. Firea spune ca cei doi au blocat semnarea unui contract de modernizare a retelei de termoficare, timp de un an, pe motive electorale.

intrebarea unui elev de clasa a IV-a pentru Gabriela Firea, strigat de ajutor pentru toti copiii care fac scoala on-line

In cadrul proiectului initiat de Antena 3, Copiii, fata in fata cu politicienii, un elev de clasa a IV-a a intrebat-o pe Gabriela Firea ce solutii propune pentru ca scolarii sa se dezvolte sanatos intr-o perioada in care copiii sunt privati de invatamantul fizic si trebuie sa faca ore on-line.

Gabriela Firea: Presedintele Iohannis nu va promulga legea redeschiderii pietelor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea spune intr-o postare pe internet ca legea adoptata in Parlament care prevede redeschiderea pietelor, inchise de Guvernul Orban in contextul pandemiei, nu va fi promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Gabriela Firea: Voi face plangere penala impotriva premierului si a ministrului Fondurilor Europene

Gabriela Firea a declarat, marti, la Antena 3, ca va depune o plangere penala impotriva lui Ludovic Orban si a ministrului Economiei. Fostul primar PSD ii acuza pe cei doi ca au blocat semnarea unui contract de modernizare a retelei de termoficare timp de un an si ca i-au sabotat pe bucuresteni din ratiuni electorale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )