Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce se intampla acum cu femeia care s-a automutilat in sediul PSD. Anuntul facut de Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum cu femeia care s-a automutilat in sediul PSD. Anuntul facut de Gabriela Firea

Gabriela Firea vine cu prima reactie in cazul socant petrecut zilele trecute in sediul Partidului Social Democrat. Ce spune prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea despre femeia care s-a automutilat in institutia in cauza? Gabriela Fire, prima reactie in cazul femeii care s-a automutilat in sediul PSD Prim-vicepresedintele Partidului Social Democrat vine cu ultimele detalii despre starea . continuă pe Playtech

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

Politie, scandal si sange la sediul PSD. Cine este angajata pe care colegii au gasit-o dezbracata si automutilata. Marcel Ciolacu: A avut o depresie

Momente de tensiune la sediul PSD de pe strada Kiseleff, dupa ce o angajata a manifestat scene violente in incinta partidului. Femeia s-a prezentat la birou in pijamale, iar mai apoi a inceput sa sparga un geam. Imediat dupa evenimentul nefericit, politistii au intervenit pentru a o prelua. Angajata a avut o cadere nervoasa Potrivit .

Mihai Gadea, dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Trump. Ce se intampla acum este de necrezut

Mihai Gadea a facut dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Donald Trump. Ce se intampla acum este incredibil. Mihai Gadea a prezentat de la Washington, SUA, cele mai noi informatii legate de atmosfera care domina America dupa victoria domocatului Joe Biden, dar si planurile pe care le are Donald Trump si avocatii sai. Fostul .

Ultimele informatii dupa bataia primita de Cristina Joia. Ce se intampla acum la Parchet

Cazul Cristinei Joia i-a tulburat pe fanii emisiunii Visuri la Cheie si nu numai. Designer-ul a fost desfigurat in bataie intr-un magazin din Capitala de o soferita care ar fi parcat ilegal. Detalii de la audieri si marturia vedetei dupa cele petrecute. Detalii in cazul Cristinei Joia, designer-ul de la Visuri la cheie Cristina Joia .

Ce se intampla acum in Ungaria. Planul nebanuit al Guvernului. Anuntul tocmai a fost facut

Intr-o societate si asa divizata, anumite guverne vor sa faca schimbari drastice legislative. Guvernul Ungariei a propus marti un amendament constitutional aproape discriminatoriu. Prin acest amendament se solicita cresterea copiilor cu o interpretare crestina a rolurilor de gen. Nationalistii guvernanti ai prim-ministrului Viktor Orban apeleaza la retorica anti-LGBT pentru a avea sprijinul necesar de a .

EXCLUSIV Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se intampla acum cu toata familia lui

Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. intreaga familie a antrenorului s-a infectat cu virusul, insa acesta a iesit negativ la toate testarile facute la clubul FK Gaziantep. Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19 Perioada grea pentru fostul mare rapidist, Marius Sumudica, dupa ce toata familia acestuia a fost testata pozitiv cu COVID-19. Mama, .

Femeia care a stat in casa 18 ani. Politia, socata de starea in care se afla dupa izolare

O femeie care nu a mai iesit din casa de 18 ani a fost descoperita de politsti. Femeia in varsta de 47 de ani si-a petrecut ultimii 18 ani intre peretii unei case din Malaga, Spania, si a fost gasita abia dupa ce un unchi a raportat disparitia sa. O femeie nu a mai iesit .

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, a fost arestata. Cine este agresoarea si de ce a lovit-o pe vedeta de la Pro TV (VIDEO)

Femeia care a batut-o pe designeritaCristina Joia, intr-un supermarketdin Bucuresti, a fost arestata marti. Decizia judecatorilor nu este definitiva, dar este executorie. Agresoarea se.

Ce se intampla cu Insula Belina, recuperata de la PSD: Este o reparatie a unei monstruozitati

Insula Belina si bratul Pavel revin in proprietatea statului, acesta este anuntul facut de premierul Ludovic Orban, la inceputul unei sedinte de Guvern din mai 2020. Vineri, Ionel Danca a spus ca aceasta decizie este o reparatie a unei monstrozitati juridice realizate de PSD cu domeniul public al statului. Insula Belina, din nou a statului, .

Femeia care i-a provocat fractura de piramida nazala Cristinei Joia a fost retinuta de Politie

Femeia suspectata ca a agresat-o pe Cristina Joia, designer in emisiunea Visuri la cheie, a fost r.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )