Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gabriela Firea, dupa ce PNL si-a prezentat programul de guvernare: Austeritate. Gogosi. Fara mila de oameni

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dupa ce PNL si-a prezentat programul de guvernare: Austeritate. Gogosi. Fara mila de oameni

Gabriela Firea a reactionat, joi seara, dupa ce PNL a lansat programul sau de guvernare in care a promit salarii si pensii mai mari incepand din 2021. Prim vice-presedintele PSD afirma ca PNL loveste in pensionari, in bugetari, dar si in copii si ca liberalii ascund date precum cele privind evolutia salariului minim sau salariile bugetarilor. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa aleaga intre guvernul sau si siguranta cetatenilor in fata pandemiei

Gabriela Firea a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ceara, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Nelu Tataru.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece! .

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: Pe 6 decembrie trebuie sa mergem la vot pentru a schimba acest Guvern care si-a depasit pragul de incompetenta

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reiterat, la Sinteza Zilei, ca PSD a solicitat amanarea alegerilor pentru a evita agravarea crizei pandemice, insa acum acest demers nu mai este posibil iar lumea trebuie sa iasa la vot pentru a schimba actualul Guvern.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a detonat in fata propriul fake news

Nicusor Dan prezinta documente care arata ca Gabriela Firea l-a numit in functia de arhitect-sef pe Adrian Bold, pe 28 octombrie, insa intr-o postare pe Facebook, pe care ulterior a sters-o, aceasta il acuza pe actualul primar general ca el a facut aceasta numire.

Gabriela Firea: Lumea asteapta de la Iohannis e sa ceara demisia lui Orban si a lui Tataru. E revoltator ca Guvernul da vine pe medici si asistente

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat ca lumea asteapta depunerea demisiilor de catre Nelu Tataru si Ludovic Orban si a acuzat actuala Putere ca da vina pentru tragedia de la Piatra Neamt pe medici si asistente.

Gabriela Firea: Noaptea trecuta, in Bucuresti! Niciun comandament, nicio masura, nicio explicatie...

Gabriela Firea a postat pe o retea sociala un mesaj dur pentru Nicusor Dan si Ludovic Orban, alaturi de o fotografie de pe aerlive. ro care arata ca nivelul de poluare in Capitala, in noaptea de luni spre marti, a atins cote maxime.

Programul de guvernare al PNL: Cea mai mare crestere economica din UE in urmatorii 4 ani. Cresterea cu 50% a salariului mediu net si cu 46% a pensiei

PNL promite, in Programul de guvernare pentru perioada 2021 2024, cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana si majorarea PIB cu peste 450 de miliarde de lei. Salariul mediu net va creste cu 50% pana la finalul perioadei, iar pensia cu 46%. De asemenea, PNL isi propune finalizarea a 970 de kilometri de autostrada si drum expres.

Firea, catre Virgil Popescu: Domnule ministru mincinos, va bateam, va sechestram, va bantuiam prin somn?

Gabriela Firea spune ca obraznicia PNL nu are limite si il acuza pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, ca minte atunci cand spune ca nu l-a lasat ea, din functia de primar, sa puna in functiune CET Titan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )