Libnet.ro
UNICEF

18:00

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece! . continuă pe Antena3

Ciolacu le cere demisia lui Orban si Tataru: Ajunge cu cinismul! Daca mai exista vreun stop de compasiune, dati-va demisia! VIDEO

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis luni un mesaj pe video pe Facebook in care ii cere premierului Ludovic Orban, respectiv ministrului Sanatatii Nelu Tataru sa-si dea demisia din functie, acuzandu-i de cinism. Dupa 36 de ore de la petrecerea tragediei, niciunul dintre guvernanti nu-si asuma raspundere, subliniaza Ciolacu.

Nelu Tataru, intrebat daca demite pe cineva dupa tragedia de la Neamt: Asteptam rezultatele anchetelor efectuate de Parchetul General si ISU (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ceea ce priveste incendiul devastator de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sunt doua anchete in desfasurare una efectuata de Parchetul.

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

PSD cere demisia premierului si ministrului Sanatatii. Marcel Ciolacu: Ajunge cu cinismul! (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut, luni, premierului Ludovic Orban si ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa-si prezinte demisiile. Liderul social-democrat a dat de inteles ca ei doi sunt vinovati pe.

Ministrul Nelu Tataru, intrebat daca isi va da demisia dupa tragedia de la Piatra Neamt: M-am gandit la tot ce a insemnat tragedia, la tot ce au insemnat acei oameni, la tot ce inseamna familiile lor

In cadrul unei conferinte de presa despre tragedia de la Piatra-Neamt, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a sugerat luni ca nu isi va da demisia, ci va continua procesul de reforma a sistemului sanitar.

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

NELU TATARU: Am identificat cate un spital in fiecare judet care poate deveni suport COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca a fost identificat in fiecare judet al tarii cate un spital care poate deveni suport COVID. El a precizat ca la Bucuresti sunt doua unitati medicale Sfantul Stefan si Cantacuzino care vor fi operationalizate ca spitale suport COVID-19. Referitor la personalul medical necesar, ministrul a spus ca acesta poate fi mobilizat in functie de solicitarile care exista in teritoriu.

NELU TATARU: Medicul transferat in Belgia este stabil in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a informat, astazi, ca, in prezent, este stabila starea medicului care a suferit arsuri in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt si care a fost transferat in Belgia.

NELU TATARU: Respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, vineri, ca respectarea unor reguli ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa se inregistreze o scadere a numarului de cazuri, mentionand ca transmiterea noului coronavirus se face foarte mult prin mobilitate.

NELU TATARU: Vom achizitiona trei milioane de teste rapide, care vor fi date Unitatilor de Primiri Urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Sfantu Gheorghe, ca in urmatoarea perioada vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus, care vor fi distribuite Unitatilor de Primiri Urgente.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )