Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gabriela Firea va face in martie o vizita oficiala la Chisinau

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea va face in martie o vizita oficiala la Chisinau

In luna martie, primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, va efectua o vizita oficiala in capitala Republicii Moldova. Vizita este programata pentru data de 6 martie, scrie Radio Chisinau. continuă pe Hotnews

Primarul de Bucuresti, vizita oficiala la Chisinau

Primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, va efectua o vizita oficiala, in martie, la Chisinau. Vizita este programata pentru data de 6 martie. Anuntul a fost facut de primarul general interimar al municipiului Chisinau, Silvia Radu, in cadrul emisiunii Important de la TVC 21, transmite IPN.

Gabriela Firea, in vizita oficiala la Chisinau

Vizita importanta a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. in luna martie,ea va efectua o vizita oficiala la Chisinau. Vizita este programata pentru data de 6 martie, potrivit Radio.

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne.

Gabriela Firea vrea reglementarea internetului dupa ce ar fi primit amenintari cu moartea pe Facebook: Sa nu-l lasam asa la voia nimanui

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, la RTV, ca de cand a devenit edil al Bucurestiului a primit de mai multe ori amenintari, unele cu moartea, pe Facebook si pe email, si sustine ca, din aceasta cauza, internetul ar trebui reglementat. Cele mai recente amenintari i-ar fi fost adresate luni, dupa anuntarea catstigatorului unei licitatii pentru autobuze RATB.

Gabriela Firea: Am primit amenintari, prin care mi se reprosa ca o companie din Turcia a castigat licitatia pentru autobuze

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca luni dupa-amiaza, dupa ce a anuntat rezultatul licitatiei pentru cele 400 de autobuze destinate RATB, a primit o serie de amenintari, prin care i se re.

Gabriela Firea: Bucurestiul va avea 400 de autobuze moderne, la standarde europene

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca procedura de evaluare a ofertelor pentru achizitionarea a 400 de autobuze Euro 6, primul mare proiect din Planul de Mobilitate Ur.

Gabriela Firea: Primaria Bucuresti va achizitiona 400 de autobuze (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat intr-o conferinta de presa ca procedura de evaluare a ofertelor pentru licitatia privind achizitionarea a 400 de autobuze Euro 6 de catre Primaria.

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea despre traficul din Bucuresti

Gabriela Firea a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut noile proiecte care se vor demara in Capitala. Vom avea un transport comun de calitate, la standarde europene. Este primul pas pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )