Libnet.ro
UNICEF

09:31

in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Adevărul Adevărul,
in ce tara va merge Viorica Dancila in prima vizita oficiala ca premier

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila va face o vizita la Chisinau pe 27 februarie

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, in cadrul celei de-a XXI-a sesiuni a adunarii Asociatiilor Comunelor din Romania A. Co. R), ca in 27 februarie va face o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu premierul Pavel Filip, pentru a discuta despre intarirea cooperarii dintre cele doua Guverne, transmite news. ro.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Viorica Dancila: Iohannis a spus ca daca vor exista motive temeinice va aproba revocarea lui Kovesi

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat, la finalul unui eveniment la care a fost prezenta, ca l-a chemat pe Tudorel Toader in tara pentru a-l informa in legatura cu scandalul mediatic in care e .

Viorica Dancila: Iohannis a spus ca daca existe motive temeinice va aproba revocarea lui Kovesi (VIDEO)

La finalul unui eveniment la care a participat, premierul Viorica Dancila a tinut sa precizeze in fata jurnalistilor ca rolul chemarii in tara a ministrului Justitiei a fost ca acesta sa fie informat.

Gabriela Firea, in vizita oficiala la Chisinau

Vizita importanta a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. in luna martie,ea va efectua o vizita oficiala la Chisinau. Vizita este programata pentru data de 6 martie, potrivit Radio.

Gabriela Firea va face in martie o vizita oficiala la Chisinau

In luna martie, primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, va efectua o vizita oficiala in capitala Republicii Moldova. Vizita este programata pentru data de 6 martie, scrie Radio Chisinau.

Primarul de Bucuresti, vizita oficiala la Chisinau

Primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, va efectua o vizita oficiala, in martie, la Chisinau. Vizita este programata pentru data de 6 martie. Anuntul a fost facut de primarul general interimar al municipiului Chisinau, Silvia Radu, in cadrul emisiunii Important de la TVC 21, transmite IPN.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Viorica Dancila: Reformarea administratiei, miza pentru Guvern. Viabilitatea PNDL, introdus de domnul Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea ca trebuie continuat

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca reformarea administratiei este unul dintre principalele trei obiective ale mandatului sau, alaturi de infrastructura si cresterea veniturilor populatiei. Intr-un discurs la Asociatia Comunelor, Dancila l-a laudat pe Livu Dragnea pentru infiintarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL 1).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )