Libnet.ro
UNICEF

11:31

Gabriela Firea a fost operata din nou: Primarul Capitalei anunta ca totul a decurs fara complicatii (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea a fost operata din nou: Primarul Capitalei anunta ca totul a decurs fara complicatii (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost supusa unei noi operatii gastro-intestinale, si se afla acum sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti. Prin intermediul retelelor de so. continuă pe B1

Gabriela Firea a fost operata din nou: Dragi prieteni, am traversat o perioada foarte grea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost operata la spitatul Dr. Ioan Cantacuzino, iar intr-o postare pe Facebook a sustinut ca medicii din Romania sunt cu adevarat profesionisti, iar cei care i-au recomandat sa se opereze in strainatate au gresit. Ea nu participa la congresul PSD care are loc sambata.

Gabriela Firea a fost operata din nou la colon. in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta, sambata, pe Facebook, ca a trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea afectiunii colonului. Am trecut cu bine de ultima.

Se ridica sau nu masinile in Bucuresti? Anuntul facut de primarul Gabriela Firea

Consilierii municipali din Primaria Capitalei au votat, miercuri, in sedinta CGMB, un proiect de hotarare care prevede ridicarea, transportul, depozitarea si eliberarea automobilelor parcate neregulamentar pe partea carosabila a drumurilor publice, care fac parte din reteaua principala de strazi a municipiului Bucuresti. in aceeasi zi, primarul general, Gabriela Firea, a venit cu lamuriri. Anuntul facut .

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

Scandal in Consiliul General privind pasajul de la Doamna Ghica. Consilierii din opozitie cer refacerea proiectului, cu linie de tramvai sau pasaj subteran. Gabriela Firea acuza ca acestia blocheaza lucrarea

Pasajul suprateran din intersectia de la Doamna Ghica, un proiect vital pentru fluidizarea traficului in zona, a starnit controverse in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Opozitia PNL si USR) nu a votat transferul spatiului verde din intersectie, din administrarea Sectorului 2 in administrarea Primariei Capitalei, iar fara acest teren nu se poate face lucrarea. Consilierii USR si PNL au argumentat ca proiectul nu include si linie de tramvai pe pasaj, asa cum prevede strategia orasului, arata urat si a fost facut in mod heirupist. Primarul Gabriela Firea acuza consilierii PNL si USR blocheaza un proiect esential pentru fluidizarea traficului din Capitala. Marius Coaje, consilierul primarului pe infrastructura, spune ca municipalitatea nu a pus linie de tramvai pe pasaj deoarece nu are loc si vine cu explicatii de ce nu se poate face pasaj subteran si cum vor fi protejati locuitorii din zona de zgomot.

Gabriela Firea a suferit o noua interventie chirurgicala. Cum se simte acum

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta, sambata, pe Facebook, ca a trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea afectiunii colonului. Am trecut cu bine de ultima.

Gabriela Firea a trecut cu bine ultima interventie chirurgicala la colon

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta, sambata, pe Facebook, ca a trecut cu bine de .

Gabriela Firea anunta ca vineri s-a operat la spitalul Cantacuzino: Am trecut cu bine de ultima interventie pentru remedierea unei afectiuni a colonului

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, ca a trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea unei afectiuni a colonului, operatia avand loc la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino.

Gabriela Firea anunta ca ii va da in judecata pe consilierii generali care au spus ca defiintarea depoului Victoria este un tun imobiliar

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat miercuri ca ii va actiona in judecata pe consilierul general USR Octavian Berceanu precum si pe consilierul general PNL Catalin Deaconescu pentru ca au afirmat pe retelele de socializare ca aceasta ar pregati un tun imobiliar, probabil cel mai important la sfarsit de mandat, dar si pe cei care au ales sa preia intocmai aceasta informatie falsa.

Scandal la Primaria Bucuresti. Gabriela Firea ii da in judecata pe consilierii generali PNL si USR

Gabriela Firea a anuntat, printr-un comunicat, ca ii da in judecata pe consilierii generali Octavian Berceanu USR) si Catalin Deaconescu PNL) pentru postarile de pe retelele sociale, in care o acuzau ca pr.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )