Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gabriela Firea: Guvernul a promis fonduri autoritatilor locale pentru pregatirea scolilor, dar banii nu au venit. Unii directori de unitati de invatamant se tem sa vorbeasca, sa nu se supere inspectorii scolari de la PNL

B1 B1,
Gabriela Firea: Guvernul a promis fonduri autoritatilor locale pentru pregatirea scolilor, dar banii nu au venit. Unii directori de unitati de invatamant se tem sa vorbeasca, sa nu se supere inspectorii scolari de la PNL

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca intelege ingrijorarea parintilor cu privire la deschiderea anului scolar in contextul epidemiei de coronavirus. Aceasta a precizat ca autoritatile locale. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre o dezbatere cu Gabriela Firea: E logic sa avem o dezbatere finala in care fiecare dintre noi sa vina cu argumentele lui. Nu s-a mai intamplat demult ca cifrele din spatiul public sa fie asa de diferite (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, sustine ca e nevoie de o dezbatere finala intre el si Gabriela Firea, principala sa contracandidata, precizand ca pe fiecare dintre te.

Nicusor Dan: O provoc pe Gabriela Firea la trei dezbateri, in ultima saptamana de campanie. Am mai invitat-o, dar a dat un raspuns evaziv

Nicusor Dan sustine ca a invitat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri in ultima saptamana de campanie, dar primarul general a dat un raspuns evaziv,ca depinde de invitatiile pe care televiziunile ni.

Investigatie Rise Project: Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea a platit dublu pentru rascumpararea Parcului Verdi Ce legaturi au cu primarul cei care au primit banii UPDATE Primaria Capitalei: Articolul include afirmatii false, ne vom adresa ju

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a platit dublu pe terenul din Parcul Verdi, ca si cum acesta era construibil si avea utilitati, desi el era spatiu verde, arata o investigatie Rise Project. Astfel, municipalitatea a platit 1080 de euromp pentru cele 5,6 ha din parc, iar trei luni mai tarziu, in grila notarilor, pretul de referinta pentru terenurile din parcul Verdi a fost fixat la 561 de euromp. Principalul beneficiar si artizanul afacerii este milionarul Dragos Savulescu, fost actionar al clubului Dinamo, condamnat definitiv si urmarit international. Acesta a primit aproape sapte milioane de euro din cele aproximativ 50 puse la bataie de primaria generala.

GABRIELA FIREA: S-au facut zeci de mii de teste pentru coronavirus in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi ca in Bucuresti s-au efectuat zeci de mii de teste pentru coronavirus.

Nicusor Dan: Toata lumea crede ca am castigat deja alegerile si nu este deloc asa De ce o felicita pe Gabriela Firea

Nicusor Dan sustine ca principala miza a alegerilor locale este ca un numar mare de romani sa iasa la vot, precizand ca din acest punct de vedere are o temere. Candidatul PNL si USR-PLUS spune lumeacu care vorbeste e optimista, dar ca alegerile nu sunt castigate si depind de prezenta la vot.

Gabriela Firea: Ne-am pregatit astfel incat elevii sa vina la scoala fara grija imbolnavirii

Gabriela Firea anunta ca a luat masuri concrete pentru inceperea anului scolar: sunt testati gratuit elevii cu simptome si profesorii si este asigurat personal medical suplimentar pentru cabinetele scolare. Edilul precizeaza ca vor fi finalizate procedurile pentru angajarea a 150 de persoane pe posturile vacante din cabinetele medicale.

Cat de bogata e Gabriela Firea. Bijuterii si tablouri de un sfert de milion de euro

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai avuti candidati inscrisi in cursa pentru Bucuresti. impreuna cu sotul sau, primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, Firea detine mai multe terenuri, conturi bancare precum si bijuterii si obiecte de arta care insumeaza nu mai putin de 240. 000 de euro.

Gabriela Firea: Vrem sa fim capitala europeana si din punct de vedere sanitar. Dorim sa oferim testare gratuita pentru elevi doar in caz de nevoie, nimeni nu va fi obligat Primarul general critica PNL si USR (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca exista o capacitate de 5. 000 de teste pentru COVID-19 pe zi. Edilul a sustinut o declaratiede presa in contextul in care consilierii generali ai.

Gabriela Firea acuza PNL de fake-news: Nu primarul general decide acest lucru!

Atributul stabilirii locurilor speciale pentru afisaj electoral nu este al primarului general, ci al primarilor de sector, transmite Gabriela Firea. Edilul ii acuza pe liberali de fake-news si incercare de dezinformare publica.

Gabriela Firea, despre inceperea scolilor in Bucuresti: Nu are rost sa traumatizam copiii

In cursul serii de duminica, Gabriela Firea a vorbit despre situatia scolilor din Bucuresti la inceput de an scolar. Potrivit edilului Capitalei, mai multe institutii de invatamant nu sunt pregatite sa le ofere copiilor materialele didactice pe care acestia le-ar necesita in cadrul orelor online, astfel ca PMB isi ia angajamentul sa le asigure tot .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )