Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gabriela Firea, despre inceperea scolilor in Bucuresti: Nu are rost sa traumatizam copiii

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, despre inceperea scolilor in Bucuresti: Nu are rost sa traumatizam copiii

In cursul serii de duminica, Gabriela Firea a vorbit despre situatia scolilor din Bucuresti la inceput de an scolar. Potrivit edilului Capitalei, mai multe institutii de invatamant nu sunt pregatite sa le ofere copiilor materialele didactice pe care acestia le-ar necesita in cadrul orelor online, astfel ca PMB isi ia angajamentul sa le asigure tot . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in excusivitate la Antena 3 despre deschiderea scolilor. Conform acestuia, libertatea alegerii unui scenariu optim de redeschidere a unei institutii de invatamant revine autoritatilor locale.

Ce se intampla, de fapt, cu inceperea scolilor in Romania. Un cunoscut psiholog a explicat tot

Un cunoscut psiholog a vorbit, intr-un interviu acordat pentru impact. ro, despre inceperea scolilor in Romania, in contextul pandemiei de COVID-19. Ce impact vor avea noile reguli introduse in institutiile de invatamant, pentru a preveni raspandirea virusului, asupra elevilor, aflati in randurile de mai jos. Cum vor fi afectati elevii de inceperea scolilor A mai ramas .

Alegeri locale 2020. Cine este Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Bucuresti. Cocheteaza cu politica inca din 1999 si a scos un album de muzica populara

Gabriela Firea candideaza pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Jurnalist la baza, pana sa devina primar general, a ocupat mai multe functii in politica si in administratia publica. Gabriela.

Alegeri locale 2020. Cine este Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Bucuresti. Cocheteaza cu politica inca din 1999 si a scos un album de muzica populara

Gabriela Firea candideaza pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Jurnalist la baza, pana sa devina primar general, a ocupat mai multe functii in politica si in administratia publica. Gabriela.

GABRIELA FIREA: S-au facut zeci de mii de teste pentru coronavirus in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi ca in Bucuresti s-au efectuat zeci de mii de teste pentru coronavirus.

Gabriela Firea: Cred ca e mult mai periculos daca oamenii nu se prezinta la vot USR nu mai are dreptul sa spuna ca lupta impotriva coruptiei

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, care aspira la un nou mandat, dar si prim-vicepresedintele PSD, a declarat ca nu exista niciun pericol pentru romanii care vin la vot la alegerile locale, atat timp.

Cat de bogata e Gabriela Firea. Bijuterii si tablouri de un sfert de milion de euro

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai avuti candidati inscrisi in cursa pentru Bucuresti. impreuna cu sotul sau, primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, Firea detine mai multe terenuri, conturi bancare precum si bijuterii si obiecte de arta care insumeaza nu mai putin de 240. 000 de euro.

Haos total odata cu inceperea scolilor. Cum raspunde Orban la sirul de probleme: Dupa parerea mea, copiii sunt mai in siguranta la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat ca situatia privind inceperea scolilor e sub control cu toate ca profesorii si autoritatile locale se confrunta cu numeroase probleme: primariile nu au bani sa dea scolilor pentru materiale sanitare, scolile nu pot angaja medici sau asistente pentru ca sunt blocate prin lege angajarile, iar profesorii nu pot in acelasi timp sa predea si in clasa, dar si online.

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

Gabriela Firea joaca dur. Ce provocare a lansat pentru contracandidatii sai la Primaria Capitalei: Bucurestenii trebuie sa afle cum

Gabriela Firea a lansat de curand o provocare pentru colegii care candideaza pentru postul de primar. Actualul edil al Capitalei considera ca anumite proiecte in derulare sunt extrem de importante pentru cetateni, motiv pentru care, bucurestenii trebuie sa afle la ce sa se astepte din partea reprezentantilor politici pe care i-ar putea vota. Provocare pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )