Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gabriela Firea: imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata. De ce trebuie sa fim solidari in ceva incorect? Avem pozitii diametral opuse! (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata. De ce trebuie sa fim solidari in ceva incorect? Avem pozitii diametral opuse! (VIDEO)

Primarul General Gabriela Firea a catalogat relatia sa cu presedintele PSD Liviu Dragnea drept una tensionata, afirmand ca desi nu vrea sa constate un razboi, cei doi au pareri diametral. continuă pe B1

Firea:imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata.De ce trebuie sa fim solidari in ceva incorect? Avem pozitii diametral opuse

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat la finalul CEx ca relatia sa cu liderul PSD Liviu Dragnea este una tensionata, aceasta neintelegand solidaritatea in ceva incorect si facand astfel referire la sustinerea sefului PSD pentru Carmen Dan. Primarul Capitalei a mai spus ca anuntul lui Dragnea de a avea candidat unic PSD-ALDE pentru prezidentiale este un moment istoric negativ pentru partidul social democrat.

Firea:Relatia mea cu Dragnea este tensionata. Avem pozitii diametral opuse

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat la finalul CEx ca relatia sa cu liderul PSD Liviu Dragnea este una tensionata, aceasta neintelegand solidaritatea in ceva incorect si facand astfel referire la sustinerea sefului PSD pentru Carmen Dan.

Ivan: Imi pare rau de Steaua. La 2-0 nu mai credeam in calificare

Andrei Ivan a fost aproape sa marcheze pe Arena Nationala, dar chiar si asa va juca in grupele Europa League cu Rapid Viena.

Gabriela Firea, despre mitingul diasporei: Nu pot sa spun ca am dormit in acea noapte chiar daca nu eram in tara

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri, despre protestul din 10 august, ca nu este o fericire pentru un edil sa se intample astfel de lucruri in orasul pe care-l conduce, subliniind ca nu a dormit in acea noapte, chiar daca nu era in tara.

SURSE: Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan in sedinta PSD de la Neptun

Primarul general Gabriela Firea a cerut sambata demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ce are loc la Neptun, anunta surse citate de Digi24. Gabriela Firea i-a.

Gabriela Firea a prezentat stadiul proiectelor de infrastructura

Primarul Capitalei Gabriela Firea a prezentat astazi stadiul proiectelor de infrastructura, precum noile trasee ale pistelor de biciclete, nodurile rutiere sau cartierul Henri Coanda, multe dintre ele aflandu-se insa inca la studiul de fezabilitate. USR Bucuresti a criticat prezentarea Gabrielei Firea, spunand ca este doar o tentativa nereusita de a atrage atentia de la esecul primilor doi ani de mandat, adaugand ca multe dintre masurile pentru fluidizarea traficului au ramas inca la stadiul de proiect din cauza faptului ca municipalitatea nu a stiut sa investeasca in mod corect banii, preferand sa acorde stimulente si sa organizeze spectacole.

Gabriela Firea despre declaratiile facute de Speranta Cliseru privind ora la care a fost dat ordinul de interventie si protestul din 10 august: n general nu ma nconjur de oameni care mint / Cunosc anumite lucruri, dar nu pot sa le exprim public

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca lasa ancheta privind interventia Jandarmeriei la protestul de pe 10 august sa-si urmeze cursul si, desi sunt lucruri de spus, va face acest lucru intr-un cadru organizat, statutar, in PSD. in ceea ce priveste neconcordantele dintre declaratiile facute de prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, o apropiata a Gabrielei Firea, si reprezentantii Jandarmeriei legate de ora la care a fost dat ordinul de interventie la protestul Diasporei, primarul general a declarat ca in general se inconjoara de oameni care nu mint.

Gabriela Firea, despre protestele din 10 august: Primaria Generala nu da ordine jandarmilor sau prefectului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despremitingul din Piata Victoriei, din data de 10 august. Firea a precizat caPrimaria Generala nu da ordine jandarmilor sau.

Reactia ministrului Carmen Dan dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD, in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia, ca a fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN.

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia: A fost o discutie care s-a inchis si s-a transat in CExN

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a oferit o prima reactie dupa ce, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, Gabriela Firea a cerut ca aceasta sa demisioneze. A fost o discutie care s-a inchis si s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )