Libnet.ro
UNICEF

01:05

GABRIELA FIREA: incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe podul Ciurel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe podul Ciurel

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata. incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe Ciurel . ) care simplifica foarte mult legatura dintre cele doua artere - Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei, afirma Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Bucurestenii pot circula pe podul Ciurel incepand din aceasta dimineata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata.

Firea anunta deschiderea podului Ciurel si da detalii despre a doua etapa a investitiei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, anunta, intr-o postare pe pagina sa de facebook, ca incepand din aceasta dimineata, 19 septembrie, bucurestenii pot circula pe Ciurel, care reprezinta un pod hobanat peste Dambovita, trei pasaje.

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

Gabriela Firea: Prietenul lui Nicusor Dan a blocat Podul Ciurel. Miza lor este sa blocheze Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit la Subiectiv despre Podul Ciurel. Aceasta sustie faptul ca prietenul lui Nicusor Dan a blocat proiectul Podul Ciureal timp de 14 ani, din cauza unei case.

Se intampla sambata, 19 septembrie, in Bucuresti! Gabriela Firea a facut anuntul mult asteptat acum

Joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca a fost finalizat un proiect inceput in anul 2010, si care avea ca termen de finalizare decembrie 2014. Gabriela Firea a facut anuntul. Se intampla sambata Gabriela Firea a anuntat ca, lucrarile la Pasajul Ciurel au fost finalizate. Sambata 19 septembrie va fi deschisa circulatia .

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

GABRIELA FIREA: Sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca sambata se va deschide circulatia pe Podul Ciurel, dar a reprosat intarzierile aparute la acest proiect proprietarului unei case din zona, membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care a atacat in instanta autorizatia de construire.

Gabriela Firea: Sambata se deschide circulatia pe podul Ciurel (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca lucrarile la podul Ciurel s-au finalizat, circulatia pe acesta deschizandu-se sambata. Gabriela Firea: S-au platit in plus aproape 10 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )