Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Gabriela Firea a iesit la atac! Cum a tradat-o Simona Gherghe, de fapt, la alegeri. Detalii intime

Ruptura dintre vedeta de televiziune Simona Gherghe si senatorul PSD Gabriela Firea pare ireparabila. Cele doua foste colege la Antena 1 au fost bune prietene pret de mai bine de un deceniu, dar lantul de iubire s-a rupt in aceasta toamna, cu putin inainte de inceperea campaniei electorale. Gabriela Firea, in acel moment primar general .

Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan: Frigusor Ban a scris o compunere dictata

Dupa declaratiile facute in exclusivitate la Antena 3, Gabriela Firea continua sa il atace pe Nicusor Dan. Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN, a scris Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook. Primarul general al Capitalei, ii reproseaza Gabrielei Firea, ca nu a facut nimic in patru ani, pentru a moderniza reteaua de termoficare din Bucuresti.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente Firea: Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca avariile din reteaua de termoficare a Bucurestiului au drept cauza managementul fostului primar Gabriela Firea, care in 4 ani nu a facut nimic pentru a moderniza reteaua. in replica, Firea spune ca Primarul general a scris o compunere dictata de cei de la ELCEN si a fost preocupat mai mult sa-i faca lui Ludovic Orban campanie electorala.

Gabriela Firea, replica pentru Nicusor Dan: Prefera sa dea vina pe mine in loc sa spuna adevarul. Nu cred ca seman cu o turbina de CET

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde actualului edil, Nicusor Dan, care a sustinut ca ea este sursa frigului din apartamentele locuitorilor din Bucuresti. in replica, Firea spune.

GABRIELA FIREA, DESPRE ACUZATIILE LUI NICUSOR DAN PRIVIND FRIGUL DIN APARTAMENTE: O declaratie facuta la disperare

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea catalogheaza drept o declaratie facuta la disperare postarea actualului edil Nicusor Dan in care acesta afirma ca ea este sursa frigului din apartamentele locuitorilor Capitalei.

GABRIELA FIREA: Solutia de urgenta pentru criza salubritatii din Sectorul 1 - REBU sa stranga toate gunoaiele

Fostul primar general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, anunta ca a gasit solutia pentru rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 prin aprobarea unei hotarari care sa dea unda verde REBU in operatiunea de salubrizare a sectorului si solicita convocarea in regim de urgenta a unei sedinte a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotarare in acest sens.

Gabriela Firea spune ca a gasit solutia pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 si cere convocarea de urgenta a CGMB

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea sustine ca a gasit solutia de urgenta pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General detine jumatate din pachetul de actiuni, sa intre rapid in sectorul 1 si sa stranga toate maldarele de gunoaie, afirma Firea.

Gabriela Firea: 1 ban. Atat este reducerea pretului pentru kilowat anuntata de Orban si ministrul economiei. Atat s-a putut!

Gabriela Firea a avut un mesaj dur la adresa Premierului demisionar Orban si a Ministrului Economiei, Florin Citu, acuzandu-i ca isi bat joc de romani si se fac ca nu inteleg nevoile oamenilor. Aceasta ii acuza ca reducerea acordata odata cu liberalizarea pietei de energie este de doar 1 ban si ca multi romani vor plati sute de lei in plus pentru energie, in lipsa unei subventii serioase.

Gabriela Firea il face dictator pe Ludovic Orban: il trage de urechi pe Barna. Vrea doar el sa comunice

Gabriela Firea il acuza pe Ludovic Orban ca ar fi dictator, dupa ce fostul Premier a criticat anuntul facut de Dan Barna marti, care a anuntat ca il propune pe Catalin Drula pentru functia de Presedinte al camerei Deputatilor. Orban a fost deranjat de iesirea publica a liderului USR: intelegerea noastra comuna a fost sa evitam comunicarile individuale de pozitii.

Gabriela Firea: Sa-l sprijinim pe Ludovic Orban la conducerea Camerei in schimbul sprijinului pentru conducerea Senatului? Exclus!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a infirmat, luni, la Sinteza Zilei, speculatiile conform carora social-democratii ar putea negocia cu PNL un sprijin reciproc in noul Parlament, astfel incat liberalii sa ia sefia Camerei iar PSD, conducerea Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3019 seconds )