Libnet.ro
UNICEF

22:15

GABRIELA FIREA, DESPRE ACUZATIILE LUI NICUSOR DAN PRIVIND FRIGUL DIN APARTAMENTE: O declaratie facuta la disperare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, DESPRE ACUZATIILE LUI NICUSOR DAN PRIVIND FRIGUL DIN APARTAMENTE: O declaratie facuta la disperare

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea catalogheaza drept o declaratie facuta la disperare postarea actualului edil Nicusor Dan in care acesta afirma ca ea este sursa frigului din apartamentele locuitorilor Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, raspuns taios pentru Nicusor Dan: O turbina buclucasa este cauza frigului din apartamente. Nucred ca seman cu o turbina de CET

Gabriela Firea ii raspunde primarul general Nicusor Dan, care a lansat duminica un nou atac la fostul edil al Capitalei. Gabriela Firea e sursa frigului din apartamentele dumneavoastra, a scris Nicusor Dan intr-o postare. O turbina buclucasa este cauza frigului din apartamente in acest moment, a declarat Gabriela Firea, care i-a raspuns apoi in acelasi stil ironic: Nu cred ca seman cu o turbina de CET.

Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan: Frigusor Ban a scris o compunere dictata

Dupa declaratiile facute in exclusivitate la Antena 3, Gabriela Firea continua sa il atace pe Nicusor Dan. Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN, a scris Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook. Primarul general al Capitalei, ii reproseaza Gabrielei Firea, ca nu a facut nimic in patru ani, pentru a moderniza reteaua de termoficare din Bucuresti.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente Firea: Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca avariile din reteaua de termoficare a Bucurestiului au drept cauza managementul fostului primar Gabriela Firea, care in 4 ani nu a facut nimic pentru a moderniza reteaua. in replica, Firea spune ca Primarul general a scris o compunere dictata de cei de la ELCEN si a fost preocupat mai mult sa-i faca lui Ludovic Orban campanie electorala.

Gabriela Firea, replica pentru Nicusor Dan: Prefera sa dea vina pe mine in loc sa spuna adevarul. Nu cred ca seman cu o turbina de CET

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde actualului edil, Nicusor Dan, care a sustinut ca ea este sursa frigului din apartamentele locuitorilor din Bucuresti. in replica, Firea spune.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele bucurestenilor. O sa mai dureze pana reparam toate greselile care s-au facut

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, scrie duminica, intr-o postare pe Facebook, ca fostul edil, Gabriela Firea, este sursa frigului din apartamentele bucurestenilor. Nicusor Dan a facut o lista cu.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, considera ca avariile retelei de termoficare a Bucurestiului au drept cauza managementul fostului primar, Gabriela Firea, care in 4 ani nu a facut nimic pentru a moderniza reteaua.

Razboiul Nicusor Dan-Gabriela Firea continua: Eaeste sursa frigului din apartamente. Nu am promis miracole

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca actuala administratie va putea fi evaluata punctual si in timp in ceea ce priveste imbunatatirile aduse dupa dezastrul facut de fostul edil, Gabriela Firea, si ca va face tot ce este posibil pentru a rezolva problema termoficarii.

Gabriela Firea: Cum e cand primarul apara guvernul? Grav, nu? Lui Nicusor Dan i-a scapat porumbelul

Fostul primar general Gabriela Firea acuza prestatia actualului primar, Nicusor Dan, pe care il acuza ca tine partea guvernului liberal si ca nu-i pasa de cetatenii care stau in frig.

Nicusor Dan o acuza pe Firea pentru frigul din casele bucurestenilor. Firea da replica

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat-o din nou pe Gabriela Firea pentru starea siste.

Nicusor Dan, despre problema caldurii: Ne asteptam la 10-20 de avarii pe zi iarna aceasta Primaria Capitalei va primi bani din Fondul de rezerva al Guvernului pentru Termoenergetica (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, reprezentantii ELCEN si Termoenergetica au discutat vineri, la Guvern, despre problema caldurii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )