Libnet.ro
UNICEF

16:16

Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ar reusi sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, daca ar candidat din partea unei. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni dupa-amiaza, 22 iulie, urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind statutul politistilor de penitenciare PL-x 72328. 2018); Decret pentru.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

USR ii strica vacanta lui Klaus Iohannis. Seful statului este acuzat de nepasare

Scandalul din sanatate ajunge pana la presedintele Klaus Iohannis. Va reamintim ca platforma informatica nu merge de 20 de zile. Premierul a cerut demisia sefului de la Casa Nationala de Asigurari de.

Surse: Cum a ajuns Bulgaria sa treaca de partea lui Kovesi in cursa pentru sefia Parchetului European. Rolul jucat de Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Bulgaria a ajuns sa-si schimbe pozitia in privinta Laurei Codruta Kovesi si sa sustina candidatura acesteia la sefia Parchetului European, dupa negocierile purtate de presedintele Klaus Iohannis si de.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei Romane: Transmitem recunostinta si admiratia noastra temerarilor zborului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, un mesaj in care subliniaza admiratia tuturor fata de profesia de aviator si rolul important pe care.

Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT in JUSTITIE: intoarcere in magistratura a unui fost vicepresedinte CSM. Seful statului A DAT UNDA VERDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 19 iulie 2019, decretul privind numirea in functia de procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita a lui George Balan, fost vicepresedinte CSM.

Gabriela Firea, critici dure la adresa modului in care PSD isi alege prezidentiabilul: Nu stiu daca este un ARANJAMENT cu Iohannis, dar stiu ce se vede, si anume ca nu prea vrem sa deranjam ceilalti candidati

Gabriela Firea a lansat, sambata seara, critici dure la adresa modului in care PSD isi desemneaza candidatul la alegerile prezidentiale care vor avea loc la finalul acestui an. Edilul general al Capitalei.

Dancila: Nu cred ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta. Este primar si ar insemna sa-si piarda portofoliul

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va fi desemnata candidatul partidului, pentru ca ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar. Dancila considera ca, cupa votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui sa se alinieze in spatele persoanei care va fi desemnata pentru a candida la Presedintie.

Dumitru Buzatu ii ia partea lui Dancila: Gabriela Firea m-a iritat si pe mine. Un pic de modestie poate nu strica

Cu o zi inainte de desemnarea candidatului PSD la prezidentiale, presedintele filialei de la Vaslui, Dumitru Buzatu, ii ia partea premierului Viorica Dancila in conflictul cu Gabriela Firea, spunand despre aceasta din urma ca are o foarte ridicata capacitate de a genera iritare. Recent, primarul general al Capitalei si-a exprimat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din iarna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )